2777
2789

من اسفند لتروزول خوردم برای اولین بار دکتر داد بهم بعد هفت هشت ماه اقدام 

اما چون خواستم برم مسافرت امپول ازادسازی و اینا نزدم بیخیال بودم گفتم نمیشه و ... اما خدا خواست ک دیروز بیبیم مثبت شد . شمام بیبی بزن ایشالله ک مثبته گلم

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسفند لتروزول خوردم برای اولین بار دکتر داد بهم بعد هفت هشت ماه اقدام  اما چون خواستم برم م ...

جدی عزیز؟خداروشکرمن راستش الان ۲۹ سیکلمه دیروز باید پریود میشدم نشدم نمیدونم والا

جدی عزیز؟خداروشکرمن راستش الان ۲۹ سیکلمه دیروز باید پریود میشدم نشدم نمیدونم والا

من سه روز بعد موعد مثبت شد عزیزم . یکم صبر کن ایشالله مثبت میشه

یک دو روز دیگه بی بی بزن،تخمک سازی رو فعال می‌کنه 

باورت نمیشه از بی بی چک متنفرم  با اینکه من فقط یه بار تست دادم منفی بود گفتم اگه اینبار دیر شد مستقیم برم ازمایش بدم😅

اره عزیزم یک دوره بدون امپول

من یه بار با کلومیفن البته اومیکرون گرفته بودم ۱۰ روز پریود نشدم ولی قرص کلومیفن هم اشتباه خورده بودم گفتم‌باردارم ولی تستام منفی بود از دکتر پرسیدم گفت به خاطر اینکه اومیکردن گرفته بودی دیر کردی

الان پس تازه فهمیدی بارداری دعا کن واسم عزیز 

اره گلم دیروز بیبی مثبت شد امروز دوباره بیبی تکرار کردم پر رنگ تر شده بود هنوز باورم نمیشه یکشنبه باید برم ازمایش بدم.. ایشالله به حق امام حسین خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه.