سلام دوستان ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ساله دارم شوهرم تو رابطه جنسی خیلی خودخواهه فقط دراز میشه میگه بقیه اش با تو،خیلی ببخشید ها حتی یک بوس هم نمیکنه منم فقط از روی اجبار بخاطر اینکه اون راضی باشه هرچی میگه گوش میدمخودم هیچ هیچ لذتی نمیبرم و فقط منتظرم رابطه تموم شه از ۱۶ سالگی ازدواج کردم. گاهی واقعا دلم میگیره چون زن واقعا نیاز داره آماده بشه از لحاظ روانی کارش هم که تموممیشه میخابه نمیدونم کن هنوز شک دارم دوستم داره یانه....گاهی فک میکنم بدش میاد بوسم کنه بهش بارها گفتم فایده ای نداره
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
به خودت ارزش بده تا برات ارزش قائل بشه چرا خودتو فراموش کردی که اونم فراموش کنه تو هم آدمی و ...
من خودم رو فراموش نکردم میدونم حق و حقوقم چیه ولی بارها بهش گفتم خودشم میدونه ولی همیشه خسته است میگه حوصله و وقت این لوس بازیها رو ندادم کلا اهل محبت نیست من بعد ۱۰ سال زندگی هنوز نفهمیدم واقعا دوستم داره یا نه ...