2777
2789
اگ خدا بخاد خرداد میاد خاستگاریم ولی نمیشه که بچه دار باشم عابروم میره 

اگر باردار باشی اون بچه گناه داره میتونید بگید زود به دنیا اومده در ضمن سقط برات عوارض بدی داره به آقا پسر بگید بجنبه چون مسئولیت پای خودشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خودش می‌دونه و هیچ جلوگیری نکرده😐 

بعدشم ی سوال واقعا چطوری با دوست پ.سر رابطه دارین!؟

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
مامانت گفته زعفرون بخور به همین راحتتتتی..... والله برو جمع کن برو کم بدبختی نداریم که شمام اسکلمون ...

من فقط ازش سوال کردم اینطوری بهم گفت فک نکن الان واقعا دارم اسکلت میکنم تنها کسی که میدونه چمه خداس ایشالا هیچوقت خدا بنده هاشو مدیون هم نکنه 

خب عزیزم ب هر حال همه آدما نیار جنسی دارن 

بله عزیزم اما بنظرم رابطه با دوست پسر اصلا درست نیست 

بازم نظر منه

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
من فقط ازش سوال کردم اینطوری بهم گفت فک نکن الان واقعا دارم اسکلت میکنم تنها کسی که میدونه چمه خداس ...

من قضاوتت نکردم از جواب هامم ناراحت نشو ولی خیلی کاهلانه در یک رابطه رفتار کردی خیلی بچگانه عمل کردی واقعا... به نظرم اگع از عادت ماهیانه ات گذشته بی بی چک بزن... انشالله که منفیه... اگه هنوز به موعد عادت ماهیانه نرسیدی آزمایش خون بده 

دوستپسرم گفت که اگ باردار باشی بچرو بیاری میشه تخم زنا اصن نفهمیدم منظورشو مامانم فقط میدونه که بهم ...

مامانت نگفت مواظب باش و اینکارو نکن اونوقت میگه زعفرون بخور