2821
2789
عنوان

نمیدونم چی😂🙂

206 بازدید | 15 پست

مامانم با همه چی اوکی به جز رنگ مو حتا میگف رل داری بگو بریم بیرون باش ولی من ندارمو نداشتم حتا رفیق پسرم ندارم فقط ۲ تا رفیق پسر دارم که باشون صمیمی نیستم رفیقای اجیمن بد کلا با رنگ مو اوکی نیس با همه چی اوکیه ولی با رنگ نه میگه برای زناست نمیدونم بنظرتون یروز بدون اینکه بهش یکم برم اریشگاه رنگ کنم؟:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مادرت بخاطرعرف وبد بودن نمیگه 

منظورش اینه طبیعی وبیبی فیس باقی بمونی چون رنگ سن آدم خیلی بالامیبره وتیپ بقول مادرت زنانه نشان میده

بنظرم فعلارنگ نکن حیفه موی طبیعی خیلی سالمه

خدایی این مامانای اروپایی رو از کجا می یابید😐💔

من خودم خیلی دوست دارم درآینده برای دخترم مادرپایه ای باشم درموردرنگ وآرایش و ددر دودور هم پایه ام اماهرکارمیکنم نمیتونم بارل کناربیام ازالان نگرانم ضربه نخوره 

شماره دعا نویستو بگو لطفا😂😂😂😂😂

الکی#  

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...
من خودم خیلی دوست دارم درآینده برای دخترم مادرپایه ای باشم درموردرنگ وآرایش و ددر دودور هم پایه ام ا ...

موافقم منم دوس دارم در آینده دخترم همه چیو تجربه کنه اما فقط با خودم نه با دوستاش یا رلش چون واقعا این دوتا بد ضربه میزنن

پروفایلم عکس عشقمه...گوسفند دریایی  

عزیزم من اصلاکاربه مجردی ومامانت وایناندارم،

ولی خداوکیلی رنگ نکن پشیمون میشی،الان ببین بیشتررنگ مشکی ورنگ موی اصلی هرکسی مده،حیفه،نکن،

بروکرم پودبرداربمال به موهات بعدشم روش اتوبکش دودی میشه😂

اگه وابستشون شه هیچ ضربه ای نمیزنن بنظرم

منظورت وابستشون نشه درسته؟

خب آدما باهم فرق دارم منم میشناسم کسایی رو که خداروشکر هزارتا کار میکنن لطمه نمیخورن ولی اگه دخترم به مامانش که منم بره قطعا بدبخت میشه  

پروفایلم عکس عشقمه...گوسفند دریایی  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792