مامانم با همه چی اوکی به جز رنگ مو حتا میگف رل داری بگو بریم بیرون باش ولی من ندارمو نداشتم حتا رفیق پسرم ندارم فقط ۲ تا رفیق پسر دارم که باشون صمیمی نیستم رفیقای اجیمن بد کلا با رنگ مو اوکی نیس با همه چی اوکیه ولی با رنگ نه میگه برای زناست نمیدونم بنظرتون یروز بدون اینکه بهش یکم برم اریشگاه رنگ کنم؟:)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم خیلی دوست دارم درآینده برای دخترم مادرپایه ای باشم درموردرنگ وآرایش و ددر دودور هم پایه ام اماهرکارمیکنم نمیتونم بارل کناربیام ازالان نگرانم ضربه نخوره
ابـــادان تسلیت💔🖤 ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه یکی دیگه قر دادن:) صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...