2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته🥺

801 بازدید | 57 پست

دو تا برادر دو قلو دارم

یکیشون تهران نیست

وقتی میاد تهران اون یکی برادرم همیشه دعوتش میکنه خونش برای شام ولی هیچوقت منو دعوت نمیکنه که منم باشم همراهشون با اینکه خیلیییم با هم صمیمییم

ولی من هر چند وقت یه بار دعوت کنمشون اون یکی برادرمم که تهرانه وقتی میفهمه خونه من مهمونیه خودش میگه ما هم میایم

امروزم برادرمو دعوتش کرده بودم

دیروزم خونه اون یکی برادرم بودم اون یکی برادرمم شنید همه امروز خونه من دعوتن گفت زن و بچه من هم میان و منم گفتم اوکی بیان

قرار بود روز ۱۳ بیان خونه ما دور هم باشیم الان روز ۱۳ هم میخوان بیان دوباره

فردا خونه برادرم دعوتن یه کلمه به ما نگفت شما هم فردا بیاین خونه ما تنها نباشید

دخترم امروز گفت کاش میشد ما هم فردا بریم خونه دایی منم با بچه ها بازی کنم

از این حرف دخترم خیلی دلم گرفت و همش گریم میگیره که چرا اونا منو نمیگن تو جمعشون 

حالا خواهرم میگه من ببینمشون میگم حتما بهشون ولی من میگم نگو چون تاثیری نداره فقط خودتو ضایع میکنی ولی خواهرم میگه نه باید بهشون بگم

به خواهرم گفتم منم از این به بعد مثل خودشون میشم

اگه هم بگن میایم میگم نه شرمنده شلوغ میشه خونم

اگه گله کردن میگم خب مگه شما خودتون همیشه اینجوری نمیگید؟

ولی خواهرم میگه اینجوری تو هم مثل اونا میشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر جان حتما دوستانه خرف دلتو به برادرت بزن حتما، خیلی صمیمی بهش بگو نزار توو دلت بمونه کدورت بش ...

خواهر بزرگم یه بار بهشون گفته ولی تاثیر نداشته اخه

حرفی که برا طرف اهمیت نداره برا چی باید بزنم؟

من اگه جات باشم هر طور شده دلخوریمو نشون میدم چطور زن و بچه اون میاد شما که خواهری دعوت نمیکنه آدم از برادرش انتظار نداشته باشه از کی داشته باشه بنظرم حسابی باهاش سرد شو و سرسنگین لازمه گاهی تا بفهمن آدم همیشه نمیتونه خوب باشه

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
خواهرت دعوته ولی تو نیستی؟ واقعا کار داداشت زشته. 

نه عزیزم خواهرم دعوت نیست

خواهرم مجرده و سنش زیاده و کلا از نظر مذهبی با ما فرق داره

اونا رو که سنشون بیشتره همیشه جدا دعوت میکنه

خواهر بزرگم یه بار بهشون گفته ولی تاثیر نداشته اخه حرفی که برا طرف اهمیت نداره برا چی باید بزنم؟

توام هر وقت خواستن خودشونو بندازن خونت بگو شرمنده من تدارک ندیدم 

توام هر وقت خواستن خودشونو بندازن خونت بگو شرمنده من تدارک ندیدم 

همین تو فکرمه دقیقا

امروز من ۱۳ تا مهمون داشتم

با اونا شدن ۱۵ نفر

من گفتم ۳ تا بچه شلوغ میشه چون خونم خیلییی کوچیکه و مادرم که سنش زیاده اذیت میشه ولی داداشم گفت نه مامان نوه هاشودوست داره اذیت نمیشه😐

به خواهرم گفتم منم از این به بعد مثل خودشون میشم اگه هم بگن میایم میگم نه شرمنده شلوغ میشه خونم اگ ...

اشتباهت همینجاس که مثل اونا نشدی وگرنه الان جات رو چشاشون بود نه انقد سرد و بی توجه عزیزم دوره دورانه مقابل به مثله بااااید با هر کسی مثل خودش بود حالا نمیگم هر کسی هر کار زشتی کرد توام بکنی ولی اگه اون دعوتت نمیکنه توام نکن و یا خودش گفت بگو شرمنده خونمون شلوغ میشه و اینا مثل خودش رفتار کن بزار بفهمه هر رفتاری آثاری داره اونوقت درکت میکنه

یه بنده خدایی از فامیلمون همیشه پول ازمون می‌گرفت یکسال بعد پس میداد ببار ازشون خواستیم ندادن ازون به بعد پول خواستن گفتیم نه خیلی راحت عین خودشون شماهم حتما عین خودشون رفتار کن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍