2821
2789
عنوان

پوشک گرفتن

84 بازدید | 3 پست

سلام دوستان پسرم ماه بعد ۳سالش میشه ولی اصلا تو ترک پوشک همکاری نداره وقتی پوشک نمیگیرمش انقد گریه میکنه میگه منو پوشک بگیر ک مجبور میشم باز پوشکش کنم لطفا کمکم کنید 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
1
50%
۲
1
50%

خیلی دیر اقدام کردی آخه ، عادت کرده به راحت طلبی حالا هم به خودت فشار نیار آروم آروم یادش بده یه توالت فرنگی بگیر واسش و بگو تو این دستشویی کن یا خودت بشین رو توالت فرنگی تا ببینه اونم بشینه 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
خیلی دیر اقدام کردی آخه ، عادت کرده به راحت طلبی حالا هم به خودت فشار نیار آروم آروم یادش بده یه توا ...

ی مدت خوب بود شورت میپوشید بعد من از ابان ماه ک درگیر ام اس شدم نمیتونستم راه برم اقام پوشکش کرد دوباره الان ک بهتر شدم میخوام ترکش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی مدت خوب بود شورت میپوشید بعد من از ابان ماه ک درگیر ام اس شدم نمیتونستم راه برم اقام پوشکش کرد دوب ...

اشکال نداره عزیزم به خودت سخت نگیر یواش یواش بهش یاد بده به این فکر کن که تا آخر عمر که همینطوری نمیمونه بلاخره یاد میگیره 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜