2777
2789
عنوان

عدد ca15.3

| مشاهده متن کامل بحث + 15978 بازدید | 27 پست

نه سی تی ننوشتن گفتیم چرا عدد میره بالا گفت مربوط به بیماریشونه دیگه، انشا...خداخودش بخاد با این قرصها بیاد پایین فقط صبح تا شب دعا میکنم برا همه مریضها مامان خودم و مامان شما عزیزم مامان شما هیچ علایم یا دردی داره؟

نه سی تی ننوشتن گفتیم چرا عدد میره بالا گفت مربوط به بیماریشونه دیگه، انشا...خداخودش بخاد با این قرص ...

انشالله میاد پایین عزیزم. توکل بخدا..انزیم کبدشون بالاست علایم خاصی نداره کلا این بیماری..دعا کن خوب بشه عددش چون کبد واقعا مهمه  وخطرناکههه...خیلی نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من الان خوندم

منم مامانم کنسر سینه بود ولی سینش تخلیه شده

این سری ca15-3 عدد 36 شده دکتر تهران که عمل کرده فرستادم گفت مشکلی نیست برا ما این عدد فاکتور نیست

دکتر خودش که دارو میده گفته شاید سرما اینا خوردی یه ماه بعد تکرار کن

شما ماماناتون چی شد؟منم خیلی نگرانم

سلام بچه ها من الان خوندم منم مامانم کنسر سینه بود ولی سینش تخلیه شده این سری ca15-3 عدد 36 شده دک ...

سلام گلم .نگران نباش تا این عدد طبیعیه..مامان منم تحت نظرن بیشتر انزیم کبد میره بالا باید مرتب چکاب بشن

سلتم عزیزم انشا...که با مامان شما چیزی نیست فکرای مثبت بکن برا مامان من الان شده ۲۰۰ و دکتر بهش قرص داده توکل بر خدا داره قرصهارو میخوره مامان شما چند سال پیش عمل کرده سینه شو؟ تاموکسفن میخورن؟

مامان من ۳ سالش رو تموم کرده

مامان من کلا شیمی درمانی نشد گفتن لازم نیست از اول داروی لتروزول خورد یه مدتم آروماسین الانم آروماسین میخوره

پس دکتر نمیگه چرا زیاد شده برا مامان شما؟و اینکه مامان شما هم کلا تخلیه کردن سینه شون رو؟

کبدشونم مربوط به این بیماری هست؟ والا من که دیوونه شدم زایمان کردم ۵۵ روزه همش فکر و خیال😭☹️ ماما ...

نگران‌نباش عزیزم...توکلت بخداباشه .تقریبا ۴ ساله ..درمانشون رو کامل انجام بدید وچکاب کنید مرتب بعدش .استرس براخودتم بده چاره ای نیس باید این راهو برید تااخر.ولی فکربدنکن...کبدشونم انزیمش رفت بالا باید تحت نظر باشه فعلا

سلتم عزیزم انشا...که با مامان شما چیزی نیست فکرای مثبت بکن برا مامان من الان شده ۲۰۰ و دکتر بهش قرص ...

تقریبا ۴ ساله ولی دارو نخورد بعددرمان .سه گانه منفی بود. خیلی خطرناکه توعش 

مامان منم تخلیه کردن سوالم اینه وقتی تخلیه میشه کلا سینه ندارن چرا میره بالا ازمایش چجوری میتونه عو ...

عزیزم‌نگران نباش ..این ازمایشا هربار ی عددی رونشون میده ..ولی خدای ناکرده توهمون‌محل سلولها باشن عددش میره بالا... عددceaهم مال بقیه بدن هست ولی ca15.3مال سینست فقط..ولی کلا استرس نداشته باش دکتربمن گف این عددهابا کلی عدد دیگه مارو ب نتیجه میرسونه