2777
2789
عنوان

عدد ca15.3

15975 بازدید | 27 پست

کساسس ک سابقه کنسر سینه داشتن کسی بوده عدد ca15 3برای چکاب کنسر سینش لب نرز باشه وبعد دوباره تو ازمایش بعدی خوب بشه..‌خیلی نگرانیم چون اوندفعه عددش ۳۰ بود

سلام حال مادرتون چطوره؟ مامان منم بعد پنج سال از درمان سرطان سینه عدد شده۸۰دکتر سی تی اسکن نوشته دارم از استرس میمیرم تورو خدا بگین برا مامانتون چی شده دکتر چی گفت

سلام حال مادرتون چطوره؟ مامان منم بعد پنج سال از درمان سرطان سینه عدد شده۸۰دکتر سی تی اسکن نوشته دار ...

سلام گلم. فعلا عددش روی مرزه هنوز..نوبت چکابشو انداخته جلوتر...ازمامان شما دفعه قبل چندبوده؟یعنی ازکی عدد رفت بالا..قرص تاموکسی میخوردن؟ هرب چند ماه میرفتن چکاب ؟نگران نباش انشالله چیزی نیست عزیزم ..ازمایشگاها هم گاهی خطا میزنن احتمالش هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم عید که رفت دکتر ۵۳ بود دکتر قرص مجسترول داد روزی ۳تا تا دوماه بخوره ولی هفته پیش که رفت آزمایش بیشترم شده بود و ۸۳شده بود و دکتر سی تی اسکن نوشت خداروشکر سی تی اسکن خوب بود الان هفته بعد میخاد ببره دکتر ببینه واقعا خیلی استرس دارم بعد این دکتر میخواد چیکار کنه چطوری این عدد بیاره پایین نمیدونم این سی تی اسکن همه چی و نشون میده یا نه بخدا همش شب و روز تو این سایت دارم دنبال ی راهی میگردم تا اینکه شمارو پیدا کردم انشا...که برا مامان شما هم چیزی نیست و پائینتر میاد

سلام عزیزم عید که رفت دکتر ۵۳ بود دکتر قرص مجسترول داد روزی ۳تا تا دوماه بخوره ولی هفته پیش که رفت آ ...

سلام گلم .خداوشکر ک سیتی خوب بوده.ببین این عدد شایدبه دلیل دیگه رفته بالا وعلتش بیماری بدی نباشه.نگران نباش عزیزم انشالله چیزی نیست...عدد ceaنرماله؟سونوگرافی ندادبراشون؟ ازخود سینه سونو داد braild توی سونو چنده؟ با یه عدد نگران نباش فعلا..منم اونزمان تنهابودم فقط اینجا کمی‌اطلاعاتم رفت بالا.سوالی بود بپرس ازم .حتما بهم بگو دکتر چی گفت انشالله خوبه توکل بخدا ..خبرم کن

سلام عزیزم عید که رفت دکتر ۵۳ بود دکتر قرص مجسترول داد روزی ۳تا تا دوماه بخوره ولی هفته پیش که رفت آ ...

توی سیتی چی نوشته؟دکتر نتیجشو گفت؟ شاید ازمایشگاهش خطا داره برن جای دیگه‌دفعه قبل انشالله نرمال بشه عزیزم

سلام عزیزم اینایی که پرسیدین هیچ کدومو نمیدونم آخه من ی شهر دیگه زندگی میکنم و پیش مامانم اینا نیستم فعلا دوشنبه قراره مامانم ببره دکتر ببینه خواهرم پرستاره اون سی تی اسکن نگا کرده و میگه چیزی نیست البته تو سی تی ی سنگ تو کیسه صفرا داره و ی کیست تو رحم و ی کیست توکلیه ولی خواهرم به دکتر نشون داده میگه چیز مهمی نیستن دکتر مامانم تبریز قراره دوشنبه ببره تو رو خدا دعا کنین شما کدوم شهرین؟ مامانتون تاموکسفن میخوره؟دکتر شما گفت که علت بالا رفتن این تومور مارکر چی میتونه باشه؟

سلام عزیزم اینایی که پرسیدین هیچ کدومو نمیدونم آخه من ی شهر دیگه زندگی میکنم و پیش مامانم اینا نیستم ...

عزیزم من اصفهانم. دکتر ما هم زیاد توضیح نمیده ولی من توی نت خوندم دلایل دیگه هم میتونه باعث بشه این عدد بالا بره مثلا خوش خیمی ها ...ولی ازمایشگاهم میتونه اشتباه کرده باشه . این ازمایش درکنار سیتی وسونو و ... میتونه نتیجه رومشخص کنه...نوع بیماری مامان من سه گانه منفی بود ودارو نخورد و این نوع بدترین نوع کنسر هست ....تاموکسیفن بخرن خیلی بهتره دکتر میگفت ....منفی ها خیلی درمعرض عود هستند خدای ناکرده ...انشالله دعا میکنم که نتیجه ازمایش مامانتون خوب باشه عزیزم  ..به منم اطلاع بده حتما.انشالله منتطر حرفای خب ازتون هستم   

عزیزم انشا...که همه چی با خوبی و خوشی تموم بشه  من که همش تو استرسم خیلی خوشحالم شمارو اینجا پیدا کردم انشا...برا مامان شما هم همیشه خوب باشه و اصلا هم نگران سه گانه منفی نباش خدا خودش مامانتونو براتون نگه داره و همیشه سایشون بالا سرتون باشه من چیزی که تا الان فهمیدم اینکه اصلا استرس و ناراحتی برا این بیماری خوب نیست و به مامانتون بگین هر روز صبح ۱قاشق چایخوری زردچوبه با ی فنجون آب ولرم بریزن و بخورن و ی روش خیلی خوب هم اینکه هر روز نیم ساعت برن پیاده روی یا هر ورزش هوازی دیگه که قلبشون تند تند بزنه   و حین پیاده روی با خودشون فلاکس ببرن و آب ولرم هر ۵دقیقه یبار بخورن میگن واقعا برا سرطان عالیه از روشهای دکتر خیر اندیشه

سلام عزیزم مامان من بعد از اون که عددca153شده بود ۸۰ دکترش قرص داد روزی ۳تا بخوره و۴ماه بعد رفت دکتر عدد شده بود ۵۰ و من خیلی خوشحال بودم دکترش دوباره گفت روزی سه تا قرص بخوره وامروز رفته دکتر آزمایش عددca153شده۱۴۳ خیلی اعصابم بهم ریخته اصلا باورم نمیشه الان که اینو دارم تایپ میکنم مامانم تو مطب دکتر نشسته و نمیدونم دکتر چی میخواد بگه توروخدا براش دعا کنین حال مامان شما چطوره؟ عددش چند شده تا چند رفته بود بالا ودکتر چی داد اومد پایین؟

سلام عزیزم مامان من بعد از اون که عددca153شده بود ۸۰ دکترش قرص داد روزی ۳تا بخوره و۴ماه بعد رفت دکتر ...

سلام عزیزم ...نگران نباش انشالله چیز مهمی‌نیست..این عدد با ازمایشات تکمیلی مشخص میشه خودش ب تنهایی نگران کننده نیستر...ازته دل دعا میکنم برای‌مامانتون ک چیزی

نگران کننده ای نباشه ...مامان من عددش لب مرزه حداکثر نرمالیشه یعنی ۳۵ ...ولی انزیم کبدش رفته بالا و ازمایشات رو اورد جلووو .خیلی منم نگرانم خیلی کبد مهمههه...برا منم دعا کن عزیزم...راستی دکتر چی‌گفتن بهتون ؟؟ خبرشو بهم بده

دکترش بهش همون قرص گفته روزی سه تا بخوره و یدونه قرص شیمی درمانی اضافه کرده و گفته ی ماه بعد بیا خواهش میکنم از ته دل برا مامانم دعا کنین خیلی داغونم نمیدونم این ی ماه چطوری میخام تحمل کنم 

انشا...برا مامان شما بیاد پایین دکترش اصلا براش قرصی چیزی نداده؟

دکترش بهش همون قرص گفته روزی سه تا بخوره و یدونه قرص شیمی درمانی اضافه کرده و گفته ی ماه بعد بیا خوا ...

عزیزم نگران نباش ازته دلم دعا میکنم برای مامانتون ایشالا به حق فاطمه زهرا س چیزخاصی نباشه و نرمال بشه عددشون..فقط دکتر سی تی نداد برای‌مامانتون؟گفتن از چیه ک رفته بالا؟؟ نه دکتر دارو نداد چون عدد alt کبد رفته بالا ک فک کنم خطری باشه حالا چکاب رو انداختن جلوتر ببینن دفعه بعد چند میشه، برامامان منم خیلی دعا کن خیلی نگرانم منم..الهی هم مامان شما‌هم مامان خودم سلامتی کاملشونو  بدست بیارن