2777
2789
عنوان

طلاق توافق

199 بازدید | 14 پست

سلام

میخام بدونم شوهرم فقط از دارایی یه خونه داره و بهم میگ بیا بریم توافقی جدا بشیم بعد من ماهیانه مهریه تورو میدم این امکان داره؟

یا هرچی ک هستو باید بهم بده بقیشم ببخشم و توافقی جدا شیم

هرچی رای دادگاه باشه..احتمالا مهریه رو قسط بندی میکنن  شما نمیدونیم درخواست طلاق از سمت مرد ...

خب این ک نمیشه طلاق توافقی؟

طلاق توافقی پرسجو کردم نهایتا ۳ ماه طول میکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و میخام بدونم میتونم خونه رو ازش بگیرم سند نداره قولنامه ایه؟

تو طلاق توافقی همه چی توافقیه

یه توافق نامه باید بنویسین

چند ماه پیش انجامش دادم

همه چیو از حضانت بچه و جهیزیه و مهریه و...

باید به توافق برسین

تو طلاق توافقی همه چی توافقیه یه توافق نامه باید بنویسین چند ماه پیش انجامش دادم همه چیو از حضانت ...

من فقط میخام خونه رو ازش بگیرم چون نصف پولشو من دادم و بهونه کرد ک چون قولنامه ایه نمیشه ۳ دنگ بزنم بنامت

همشو بنام خودش زد

حالا ک هیچ پولی ندارم و بخاطر شرایطم کار هم ندارم میگ ماه بماه یه سکه میدم با توجه به درامدم

من فقط میخام خونه رو ازش بگیرم چون نصف پولشو من دادم و بهونه کرد ک چون قولنامه ایه نمیشه ۳ دنگ بزنم ...

کسی که هر ماه یه سکه میتونه بهت بده وضعش خوبه

اما این ربطی به خونه نداره سه دنگ که برای شما بودو بنام نمیتونه بزنه پولشو بده جدای مهریه

کسی که هر ماه یه سکه میتونه بهت بده وضعش خوبه اما این ربطی به خونه نداره سه دنگ که برای شما بودو بن ...

ینی خونه رو نمیتونم بجای مهریم بردارم؟

پس اینک میگن میتونم توقیف اموال کنم چیه جریانش

مالی ک داره و برنامه فقط همینه 

سلام عزیزم نه موظفه هرماه سهم مهریه تورو بده اما چرا جدایی؟به نظر من حتما با یک مشاور در موردش صحبت کن من یک اپلیکیشن دارم به اسم لیوم خیلی تونسته توی روابط زناشویی و مشکلات دیگه کمکم کنه پس حتما ازش استفاده کن.

سلام عزیزم نه موظفه هرماه سهم مهریه تورو بده اما چرا جدایی؟به نظر من حتما با یک مشاور در موردش صحبت ...

چندین بار مشاوره رفتیم اونجا قول میده میاد خونه میزنه زیرش دیگ خستم کرده هیچ احترامی به هیچکدوم از اعضای خانوادم نمیذاره همیشه طلب داره انگار ازم همیشه مطیع مادرش

الانم ک مادرش دستور دارن مهرمو بده و طلاقمو بده ایشون داره اطاعت میکنه

من چرا باید خودمو بزور تو این رابطه نگه دارم؟

چندین بار مشاوره رفتیم اونجا قول میده میاد خونه میزنه زیرش دیگ خستم کرده هیچ احترامی به هیچکدوم از ا ...

هیچوقت به زور تو رابطه ای نمون و اگر فکر میکنی جدا بشی حالت بهتر و خوشحال تری حتما این کارو انجام بده چون لایق تو آدمی هست که تورو با تمام وجود انتخاب کنه و دوست داشته باشه.

ینی خونه رو نمیتونم بجای مهریم بردارم؟ پس اینک میگن میتونم توقیف اموال کنم چیه جریانش مالی ک داره ...

توقف اموال برای طلاق توافقی فک نکنم باشه

توافقی ینی سر همه چی توافق کنین

اگه توافقیه ازش بخواه تو توافقنامه بنویسه خونه مال شماست

توقف اموال برای طلاق توافقی فک نکنم باشه توافقی ینی سر همه چی توافق کنین اگه توافقیه ازش بخواه تو ...

عمرا قبول کنه پس باید خودم اقدام کنم بر مهریم و توقیف اموال بگیرم

چون برای خونه خیلی خون جیگر خوردم به هیچی دلم نمیسوزه به اون روزایی فک میکنم ک نگشتم نخوردم نپوشیدم پول جم کردم خونه خریدم برداشت زد بنام خودش الانم میخاد نسخمو بپیچه

عمرا قبول کنه پس باید خودم اقدام کنم بر مهریم و توقیف اموال بگیرم چون برای خونه خیلی خون جیگر خوردم ...

متاسفانه الان جوری شده کسی که لطف میکنه در حق یکی طرف مقابلش جور دیگه جبران میکنه