ninikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 967 عنوان قضاوت 100 بازدید | 7 پست از اینکه آدمها قضاوتتون کنن میترسین ؟!البته اینو بگم ک میدونم از نظر علمی و روانشناسی قضاوت مردم مهم نیست اصلا اما بهرحال از اینکه موفق نشید خود واقعیتونو نشون بدید ناراحت نمیشید ؟ ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده. 1401/01/12 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4686 بله ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
زیتون_سیاه عضویت: 1400/05/04 تعداد پست: 6862 والا من اصن نمی دونم این قضاوت چیه افتاده تو دهن مردمهر آدمی از روی رفتاراش و حرفاش و کاراش مشخصه که چیهواسه همین نه نمیترسم ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
barannn76 عضویت: 1400/12/22 تعداد پست: 422 من خود واقعی هسنم همیشه یعنی کلا نمیتونم نقش بازی کنم ولی میترسم که قضاوت شم یا سوتفاهم پیش بیاد و همیشه دوس دارم بهترین باشم ولی نیستم
ninikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 967 والا من اصن نمی دونم این قضاوت چیه افتاده تو دهن مردم هر آدمی از روی رفتاراش و حرفاش و کاراش مشخصه ... بنظرم همیشه اینطوری نیست.🌸 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده.
ninikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 967 من خود واقعی هسنم همیشه یعنی کلا نمیتونم نقش بازی کنم ولی میترسم که قضاوت شم یا سوتفاهم پیش بیاد و ه ... 👌👌👌🌸🌸🌸 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده.
behnan عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3724 از قضاوت نمی شه ناراحت نشد واقعا به خصوص قضاوت نا حق ولی خدا که همه چی می دونه
ninikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1400/10/15 تعداد پست: 967 از قضاوت نمی شه ناراحت نشد واقعا به خصوص قضاوت نا حق ولی خدا که همه چی می دونه درسته 🌸 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده.