2777
2789
عنوان

خرید از دیجی کالا

167 بازدید | 15 پست

اگه کالایی که الان سفارش دادم و هزینشم پرداخت کردم لغو کنم پولش برمرده تو حسابم؟

قبلا از دیجی کالا خرید بالای ۳۰۰ ارسال رایگان بود الان چرا دیگ رایگان نیست😒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالای ۵۰۰ و رایگان کرده ک دیگه بنظرم ارزش نداره 

کلا کیفیت دیجی اومده پایین

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

اره برمیگرده

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

الان بالای ۵۰۰ رایگانه میتونی لغو کنی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
بالای ۵۰۰ و رایگان کرده ک دیگه بنظرم ارزش نداره  کلا کیفیت دیجی اومده پایین

من از دیجی خیلی راضیم هر چی سفارش دادم سالم بوده مثلا به جز یه چند تا مشکل جزئی مثلا جا چسبی دو جا یه نقطه رنگش رفته بود ، بعدش منچ چوبی سفارش دادم یه جا زده کوچیک داشت بعد من وسایل حساس و گرون رو از دیجی نمیخرم چون بیرون هست و جیزایی که ارزون تر باشه و بیرون کم میدا باشه مخرم.