ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه! نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖! به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
درصورتی احتمال داره ک اعتقاد پیدا کنه وگرنه ممکنه ب ظاهر مسلمان باشه اما قلبا ن
زندهام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪجابہکنارِتو،اَرزدبہجَهانباغِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️🩹❤️🩹❤️🩹❤️🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺