2777
2789
عنوان

طلاق

748 بازدید | 10 پست

بچه ها توروخدا کمک کنید 

من ۲۳ سالم هستش و اینکه یه دختر ۲ سال دارم،۲۰ سالگی ازدواج کردم دوران عقد حامله شدم و واقعا نمیدونستم حامله ام وقتی فهمیدم ۳ ماهم بود باید بچرو نگه میداشتم‌یا کورتاژ میکردم ،شوهرم خیلی میزد منو و خیانت می‌کرد بهم ولی دوسش داشتم هیچ وقت به روش نمیوردم نمی‌دونم شاید چون سنم کم بود واقعا نمی‌دونم چرا فقط میدونم دوسش داشتم خیلی زیاد از همه چی خودم میزدم برای اون ولی اون برعکس من بود ۱۳ سالم از من بزرگ‌تر بود،بچه ها واقعا بهش وابسته شده بودم جون من رابطه خوبی با پدر و‌مادرم اصلا نداشتم هیچ وقت دوست رفیقم اصلا ندارم شوهرم شده بود همه چیز من ۲ ماه بود بچه به دنیا اومده بود گفت باید جدا بشیم هرکاری کردم قبول نکرد منم قهر کردم اومدم خونه بابام منتظرربودم بیاد دنبالم برگردیم ،یه شب دیدیم زنگ خونمون زدن خودشون بدون اینکه به ما بگن جهیزیه و سیسمونی که گرفته بود بابام رو برداشتن بار زدن آوردن خونه ام پس داده بودن یعنی من شک بودم فکر کنید تازه زایمان کرده بودم ،حاملگی سختی داشتم ،افسردگی زایمان گرفته بودم با مامانش رفت تمام زندگیمو جمع کردن آوردن خلاصه از اون موقع ۲ سال میگذره که خونه بابام هستم خداروشکر کمکم میکنه از همه نظر هم پدرم هم مادرم بعد ۲ سال پدرش که فوت کرد بهش ارث رسید و تونستم مهرم رو بگیرم الان با بچه خیلی اذیت میشم نه دیگه یادی از من کرده نه بچه ،انگار اصلا وجود نداریم زندگی برام خیلی سخت شده اصلا انگیزه ای برای زندگی ندارم بیشتر موقع ها با مامان بابام دعوام میشه ،با پولم میخواستم بینیمو عمل کنم مامانم نمیذاره خلاصه هر روز سره هرچیزی باهاشون دعوا میکنم خسته شدم واقعا بریدم مثلا شوهر کردم که به آرامش برسم فکر کردم حداقل اونجا دیگه زندگی خوبی دارم ولی بازم نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر کن بچتو ازت نگرفت تاعمر داشته باشی غصه بچه توبخوری

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
من 20 سالمه ازدواج نکردم ولی خانوادم خیلی اذیتم میکنن

دقیقا مثل من ،اصلا من بخاطر همین زود ازدواج کردم که اشتباه کردم،بدترم شد با یه بچه برگشتم همون جهنمی که بودم

مهریت که گرفتی جدا بشو ومستقل شو ولطفا این بار عاقلانه تصمیم بگیر

مشکل همینه که خانوادم نمیذارن مستقل بشم ،بیچارم کردن ،با این اشتباهی ام که کردم ازدواج کردم طلاق گرفتم با بچه دیگه ول کنم نیستن مشکل داشتم با یه مشکل دیگه برگشتم خونه اینا روز شب برام نذاشتن برام دعا کنید توروخدا