2777
2789
عنوان

بیاید درد دل کنیم

77 بازدید | 10 پست

شما هم دوست ندارید از مسافرت برگردید یا فقط من اینطوریم من عاشق شلوغیم دیروز اومدیم خونه الان مثل ابر بهاری دارم گریه می کنم روحیم امروز کلا نابود بود از اون طرف دوست دارم بیام خونه از این طرف دوست دارم اونجا بمونم

اخ اخ منم این مرضو دارم نمیخوام بیام میامم افسررده اووف

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

نه من از شلوغی متنفرم 

چون هیچ‌کس دوسم نداره، تحویلم نمیگیره و هوامو‌نداره پس تنهایی رو ترجیح میدم

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد همیشه دورهم بودیم

همش در سفر عین مارکوپولوخخخ من از وقتی بچه داررشدم اصلن نمیتونم تنها بمونم حالم خیلی بد میشه اخرهفته ها میرفتم خونه مادرم غم عالم میومد تودلم چجوری برم خونهو تنهایی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نه من از شلوغی متنفرم  چون هیچ‌کس دوسم نداره، تحویلم نمیگیره و هوامو‌نداره پس تنهایی رو ترجیح ...

منم مثل توعم اما از بچگیم تک فرزند بودم ده سالم شد یه خواهر مامانم به دنیا آورد که اصلا سن هامون بهم نمیخوره به خاطر همین شلوغی رو با همه بدی هاش ترجیح میدم نمی‌دونم چرا حتی این مدت که اونجا بودیم کلی بهم بی احترامی کردن دو روز یک بار گریه میکردم ولی هنوز اونجا رو دوست دارم 

منم مثل توعم اما از بچگیم تک فرزند بودم ده سالم شد یه خواهر مامانم به دنیا آورد که اصلا سن هامون بهم ...

چه عجیب 😂

برای عاقبت بخیریم دعا میکنید+ کنکورم (حتی یه صلوات)。◕‿◕。ای کاش یه روزی منم همه آرزوهام براورده بشه.. رنگ خوشبختی رو بببینم، خسته شدم از این اوضاع، از این همه تنهایی و بی کسی ..‌‌. امیدم به آینده ست 🙂💛 برام دعا کنید
اصلا دل دماغ هیچ کاری رو ندارم پیشنهادی نداری حالم خوب بشه بتونم کارامو انجام بدم

من‌خودم حالتو خیلی بد بود تا دیشب عنوان تاپیک هامو بخون آرزو دارم یکی باشه فقط هوامو داشته باشه همین حتی پدرم 

برای همین دیدم که فایده ای نداره با خودم فکر کردم گفتم من فقط یه بار زندگی میکنم چرا رورام رو الکی خراب کنم؟ اول با خودم فکر کردم و حذف زدم😂 بعد رفتم لباس جدیدادم رو پوشیدم لاک زدم به خودم رسیدم رفتم حموم دوش گرفتم سبک شدم آهنگ گوش دادم و...

حالم خوبه الان آرومم 

برای امضام دعا کن لطفاً