2777
2789
عنوان

اگه‌جایی‌باشیدکه‌بهتون‌خوش‌نگذره‌چی‌کارمیکنید!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست

گوشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمو به مریضی میزنم میخابم😂🤭

نمیشه😐😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
دربست  خونه

راه دور 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

گوشی دستم نمیگیرم چون بی احترامی ب میزبان میدونم این کار رو تحمل میکنم با روی خوش از اونجا میرم ک باعث ناراحتی کسی نشم .واگه اونجا حالم خوب نمیشه دیگه نمیرم این مشکل منه ک اونجا راحت نیستم ن میزبان پس روی خودم کار میکنم ودیگه اونجا نمیرم 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دقیقا من جاییم که بهم خوش نمیگذره و دوره نمیشه برگردم خونه.تنها اومدم بیرون نشستم رو تاب.

منم باید همین کاروکنم

گوشی دستم نمیگیرم چون بی احترامی ب میزبان میدونم این کار رو تنمل میکنم با روی خوش از اونجا میرم ک با ...

نه من مشکلی ندارم فقط چون همه سرشون به کارشون حوصلم سررفته

نه من مشکلی ندارم فقط چون همه سرشون به کارشون حوصلم سررفته

عزیزم شماهم توی ی کار مشارکت کن با میزبان مثل کمکشون شام درست خرید برو باهاشون ی دوش بگیر ...

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
عزیزم شماهم توی ی کار مشارکت کن با میزبان مثل کمکشون شام درست خرید برو باهاشون ی دوش بگیر ...

باشه ممنون

سلام

منم توی این موقعیت بودم

خونه خانواده و فامیل شوهر

خیلی جو سنگینی برام

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم