سلام بچه ها امیدوارم که حال همتون خوبه باشه بچه ها من یه سوال داشتم ازتون ممنون میشم هرکسی میتونه درحد راهنمایی کمکم کنه،من ۲۳ سالم هستش و اینکه از همون موقع که ۱۸ سالم بود خیلی عمل های زیبایی دوست داشتم کلا صورتایی که عملی بودن ولی خوشگل دوست داشتم من خودم از ۱۹ سالگی شروع کردم ژل تزریق کردن برای گونه هام جون واقعا صورتم خیلی استخونی و لاغر بود جوری بود که هرکی میدید بهم میگفت چقد صورتت بده ،تا اینکه ۲۱ سالم شد ازدواج کردم مثل لب زاویه اینا ام ژل تزریق کردم الان من میخواستم بینیمو عمل کنم اما بینیم خیلی مشکل نداره نمیگم خوبه ولی درحدی نیست که عمل بخواد دوست دارم که سربالا باشه به جز اینا احساس میکنم که مریض شدم مدام کارم شده برم اینستاگرام دخترای خوشگل ببینم خودمو باهاشون مقایسه کنم مثلا خانواده اصلا اجازه نمیدن عمل زیبایی انجام بدم منظورم مثل بینی پروتز این چیزاس اگه به خودم بود کلا کوبیده بودم از اول میساختم😁میخواستم بدونم کسی هست مثل من باشه ؟ اگر اره چطوری خانواده هاتون رو راضی کردین ؟ اینم بگم من جدا شدم از همسرم و با خانوادم زندگی میکنم ولی اصلا اجازه نمیدن که من بینیمو یا جاهای دیگه ای رو عمل کنم