2777
2789
عنوان

بارداری

81 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام،من دوماه اقدام کردم،ماه پیش لکه هایی مث لانه گزینی دیدم بعد ی هفته بیبی زدم منفی بود،الانم علائم بارداری و دارم و لکه هایی دیدم،دوروزم تا پری مونده بنظرتون بیبی بزنم یا زوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل چهارروز ازوقت پریودت گذشت باید بیبی بزنی

کی این حرف زده برای کسایی که تو اقدام و تاریخ دقیق اقدام و پریودی رو میدونن دو روز قبل پری یا حتی همون روز پری مشخص میشه

کی این حرف زده برای کسایی که تو اقدام و تاریخ دقیق اقدام و پریودی رو میدونن دو روز قبل پری یا حتی هم ...

اگ گرفته باشه واقعا اره مشخص میشه ولی خیلی وقتانشون نمیده واس اینکه الکی خودتو امیدوار یا ناامید نکنی باید بذار اژپریودت بگذره تادقیق نشون بده 

اگ گرفته باشه واقعا اره مشخص میشه ولی خیلی وقتانشون نمیده واس اینکه الکی خودتو امیدوار یا ناامید نکن ...

البته لکه بینی اونم دوروز تقریبا نشانه قاعدگی مگر استثنا لکه بینی بارداری کلا خیلی کم و اصلا مداومت نداره