2789
عنوان

ی سوال شرعی....

231 بازدید | 20 پست

من امروز صبح روی سرامیک خونم چند لکه قرمز دیدم قرمز خیلی تیره بود حالا نمیدونم خون بوده یا چیز دیگه بوده

اخه دیشب مهمون داشتم میگم شاید بچه شکلات دهنش بوده ریخته از دهنش یا یکی از خودمون پامون بریده خون بوده اصلا نمیتونم قطعی بگم چی بوده 

حالا من اول با وایتکس کامل تمیزش کردم بعد الکل پاشیدم بعد ی پارچه دورش انداختم سه دور اب ریختم روش و اخر با اون پارچه پاک کردم اب رو

حالا به نظر شما اگه خون بوده نجاست از بین رفته؟مثلا پای خیس بزارم اونجا مشکلی نداره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خون خوک نبوده که آدمه

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

کلا سرامیک رو ازجا دربیارید ویکی دیگه بچسبانید😐🤦‍♀️

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔
خون خوک نبوده که آدمه

والا با خون خوک هم همین کارارو نمیکنن😂

×͜×توفیلم متری 6ونیم قاضی۞ ازنویدمحمدزاده𖨆میپرسه باراول که فرارکردی هم پول داشتی هم آزادبودی چراخلاف رو ول نکــردی؟میگه چشمم 𖠂هنوزسیرنشده بود،سیری چشم𖠂 ㋡خیلی مهمه✔ توزندگی෴ دنبال آدمایဗီူဗီူ سیرباشید𓀟𖢅،سیرازجنس 𓀠مخالف♂️♀️،𓀤سیرازخوشیای موقت،𓀡سیرازپول آدم گشنه⚇ فقط به روحتون آسیب☠︎︎✘☄︎ میزنه💯☑✔