2777
2789
عنوان

خانومایی که پس انداز میکنن بیان👀✨

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جاهایی خوبه من خیلی پس انداز کنم ، پولا مو می زارم تو یه حساب جدا و یه مقدار برای این ماهم می زارم بعد که مبلغ خوبی شد یه مبلغ بیشتر به خودم هدیه میدم که خرید کنم بخدا این قدر خرج نکردم که الان می خوام چند ماه دو تا مانتو بخرم نمیدونم چجوری ، منم مجردم

من هرچی پول دستم بیاد میزارم قرض الحسنه بعد وام می گیرم طلا میخرم 

خوب اخه من مجردم از بابام پول میگیرم مثلن غیر خرجیم مثلن ماهی 100 تومن میده بهم🥲اینجوری نیس بخاد بهم 700 تومن یا 500 تومن بده چون خرجمم خودش میده

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
چیزایی که لازم داریو بنویس وخریدنشونو الویت بندی کن اونایی که واجبترنوزودتربگیر و مثلابگوماه بعدفلان ...

مرسی عزیزم❤

یه جاهایی خوبه من خیلی پس انداز کنم ، پولا مو می زارم تو یه حساب جدا و یه مقدار برای این ماهم می زار ...

مرسی عزیزم

هرچی حتی 50تومان خرج نمی کنم سریع میزارم اونجا امتیاز که گرفتم وام میگیرم تا سی تا وام میدند 

ببخشیدا عزیزم منظورم اینه مثلا ۵ تومن بزارم وامش چقده ؟ 

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔