2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

179 بازدید | 7 پست

عشقا من چه روزی هس ک عروسی کردم  خونه پدر شوهرم هستم بچه خاهرم اومده بود پیشم داشتن با بچه خواهر شوهرم بازی می‌کردم بچه خاهرم سر بچه خواهرشوهرم داد زد ،خواهر شوهرم نامردی نکرد یه جیغ بلند زد سر بچه خواهرم خیلی ناراحت شدم ولی هیچی نگفتم ،به نظرتون باید واکنشی نشون میدادم،؟آبجیمم وقتی شنید خیلی ناراحت شد،خیلی سخته زندگی کنار خونواده شوهر،خیلی سخته،واسه غذا خوردن خیلی معذبم،خیلی پشیمونم ک اومدم خونه پدر شوهرم،به نظرتون چ جوری به شوهرم بگم اینجا راحت نیستم تا ناراحت نشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم هنوز هیچی معلوم نیست شاید تا وقتی خونه بگیریم واسه خودمون

خیلی سخته ادم معذب میشه اگه شرایطشوداشتین خونه بگیرین 

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
به نظرم ری اکشن خاصی نیاز نیست انجام بدی چون ممکنه بدتر بشه  ولی سعی کنید زنگیتون رو مستقل تر ...

یا اگه میخوای چیزی هم بگی یا مثلا دیدی دوباره تکرار شد این حرکت بچگانه خواهر شوهرت:/ ، با آرامش بگو چیزی نشده که بچه ست دیگه بچه خواهرت متوجه نیست ولی با ارامش که دل اونم بدست بیاری نشی ادم بده

مشخصه که هیچکدام از این وضعیت راضی نیستید. باید این مدت مدارا کنید. خودتون رو جای خواهر شوهر بگذارید. بچه خواهر زنداداش توی خونه پدرتون بچه شما رو اذیت کنه. خب عصبی می شه دیگه. بهتره دیگه بچه رو پیش خودتون نیارید تا خودتون راحت تر باشید چون به اندازه کافی شرایط شما سخت هست دیگه حاشیه براش درست نکنید. تمام سعیتون رو بکنید که زودتر مستقل بشید