2777
2789
عنوان

سوسک کش قوی

7130 بازدید | 15 پست

سلام خانوما .

ما تازه دوهفته است اسباب کشی کردیم ب خونه جدید اینجا سوسک دیدم منم یعنی یه سوسک ریز ببینم خارش میگیرم تا صبح خوابم نمیبره چیکاااار کنم کلافه شدم بیشتر بخاطر دختر کوچیکم میترسم 

اگر میتونی بگو از بیرون بیان براتون سم‌پاشی کنن.همه جا رو‌با ضد عفونی کننده بشور.خمیر سوسک‌کش امحا هم من گرفتم نابود شدن.تو‌درزا کنار کابینتا زیرشون زدم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

اگر میتونی بگو از بیرون بیان براتون سم‌پاشی کنن.همه جا رو‌با ضد عفونی کننده بشور.خمیر سوسک‌کش امحا ه ...

واقعیتش ما زیاد توی این خونه نمیمونیم فوقش یکسال مستاجریم .

این خمیری ک گفتین از کجا میتونم تهیه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باورت میشه چقدر بد بختی کشیدم منم تازه خونه اجاره کردم پونزده روزه نتونستم برم اونجا زندگی کنم

سم پاش اوردم سمپاشی کرد خداد تومن گرفت ازم خیلی سوسک داشت اونجا خیلیییییییییی زیاد ینی بیشتر از ۵ هطار تا سوسک داشت خدا لعنت کنه صابخونمو 

بد از سمپاشی باطم بودن تا الان ۶ تا سم مختلف گرفتم خمیر امحا سوسک چسبوندم همع جای خونه سم ایکن زدم همه ی درزای خونه رو با سیمانو گچ گرفتم الان خیلی کمن مثلا بجای چن صد تا ۵ تا هستن 

ولی دیروز صبم یه دونه کامن گرفتم زدم 

زیر موکتای خونم کلا پودر سوسک کشه ۱میلیون خرج سم کردم تا الان 

انقد روحیم داغونه خونه مامانم موندم تا اونجا سوسکاش بره خیلی غصه دارم خیلی برام دعا کن

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
باورت میشه چقدر بد بختی کشیدم منم تازه خونه اجاره کردم پونزده روزه نتونستم برم اونجا زندگی کنم سم پ ...

خیلی حس بدیه😭ما چهار سال ازدواج کردیم این خونه هفتمین خونه است درس لحظه سال تحویل ما اسباب کشی میکردیم همه جارو شستم تمیز کردم ساعت ۱۲,خواستم بخوابم دیدم یه سوسک رد شد دیگه خوابم نبرد الانم خارش گرفتم

خیلی حس بدیه😭ما چهار سال ازدواج کردیم این خونه هفتمین خونه است درس لحظه سال تحویل ما اسباب کشی میکر ...

بخاطر یه سوسک؟ خونه من از درو دیوار بالا میرن خوشبحالت کاش یکی داشتم :)

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

سوسک کوچیک رو نمیدونم اما خونه ما سوسک بزرگ قهوه ای بالدار خیلی زیاد داشت هرکاری کردیم ازبین نمیرفتن کلافه شده بودیم تا اینکه یه نفر بهمون گفت پماد امحا بزن نابودشون میکنه منم استفاده کردم ریشه کن شدن خیلی خوب بود

برو داروخونه بخر 20،30تا کاغذ تیکه کوچیک کن رو هر کدوم اندازه یه نخود پماد بزن و همه جای خونه که فکرت میرسه بزار هممممه جا. بعد یه مدت ریشه کن میشن

بخاطر یه سوسک؟ خونه من از درو دیوار بالا میرن خوشبحالت کاش یکی داشتم :)

اصلا خوب نیس من همه وسایلام خراب شده توی اسباب کشی هر جا رفتیم یا مارمولک بود یا سوسک ریز و درشت حتی بخاطر این سوسک ها شیرم کلا خشک شد یهو از زیر مبل دراومد ترسیدم دیگه نتونستم ب بچم شیر بدم

این خونه هم کلی سوراخ داره روی دیوارها ممنونم ازت

نه فقط سوراخ ها، زیر کابینتا، گوشه های هر اتاق، گوشه های حموم و دسشویی، بالای فن حموم و دسشویی، بالای سیفون، کنج پنجره ها تو کمدا هر جا که فکرت میرسه بزار. 

واسه من که ریشه کنشون کرد امیدوارم واسه تو هم جواب بده فقط حواست باشه بچه کوچیک تو خونت ازشون برنداره بخوره