o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 عنوان عاشقانه +عکس🥀 370 بازدید | 40 پست این عکسو ی جایی دیدم، زیرش نوشته بود:من چند ماه قبل همسرم رو توی ی تصادف از دس دادم..آخرین بار وقتی صداشو شنیدم که برام ی ویس فرستاده بود و داشت ب شوخی بیمزهام میخندید..من امروز آخرین صدای خندههاش رو روی قلبم تتو کردم..![ ] تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌 1401/01/11 | 04:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17760 ببین عالی بود و ناراحت کننده بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
against_all_odds عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3580 قفسه سینم سنگین شد یهوبعضی ادما عجیب کنار هم قشنگن و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 ببین عالی بود و ناراحت کننده اره 🚬🚶 تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
pouyan_33 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 266 اره 🚬🚶 شما میدونی چطوری باید یه تاپیک رو قفل کرد؟ تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎🙃❤️
victoria0019 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 875 قفسه سینم سنگین شد یهو بعضی ادما عجیب کنار هم قشنگن منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افسردگی گرفتم حالم از خودم بهم میخوره ک زنده ام💔🖤
بهاااااررییییی عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3987 کاش شوهر منم کمی خوش اخلاق و باحال بود.....امروز همش تو دلم اینو می گفتم از بس این چن وقته اذیتم کرده ،کاش من میمردم ...... اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
victoria0019 عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 875 شما میدونی چطوری باید یه تاپیک رو قفل کرد؟ برو توی قسمت تاپیک های من اونجا میتونی قفل کنی
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 17760 لعنتی انقدر خوب بود هی میرم هی میام اینجا دوباره بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 شما میدونی چطوری باید یه تاپیک رو قفل کرد؟ اره برو تو قسمت نی نی سایت من بعد رو سه تا خط بالا بزن بعد بزن رو تبادل نظر من تاپیک هات بالا میان بزن رو قفل کردن قفل میشن دیگه تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
against_all_odds عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 3580 منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افس ... غصه نخور دختر قشنگ،افسردگی تا کی؟باید زندگی کنی باید ادامه بدی و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افس ... چقدر سخت 💔تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبر بده تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
pouyan_33 عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 266 اره برو تو قسمت نی نی سایت من بعد رو سه تا خط بالا بزن بعد بزن رو تبادل نظر من تاپیک هات بالا ... چشم مرسییی تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎🙃❤️
o__o_ مدیر استارتر عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 3147 لعنتی انقدر خوب بود هی میرم هی میام اینجا دوباره غمگینه ولی عشقشون قشنگه 💔 تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌