2777
2789
عنوان

عاشقانه +عکس🥀

370 بازدید | 40 پست

این عکسو ی جایی دیدم، زیرش نوشته بود:

من چند ماه قبل همسرم رو توی ی تصادف از دس دادم..

آخرین بار وقتی صداشو شنیدم که برام ی ویس فرستاده بود و داشت ب شوخی بی‌مزه‌ام میخندید..

من امروز آخرین صدای خنده‌هاش رو روی قلبم تتو کردم..!

[  ]

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عالی بود و ناراحت کننده

اره 🚬🚶

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌
قفسه سینم سنگین شد یهو بعضی ادما عجیب کنار هم قشنگن

منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افسردگی گرفتم حالم از خودم بهم میخوره ک زنده ام💔🖤

کاش شوهر منم کمی خوش اخلاق و باحال بود.....امروز همش تو دلم اینو می گفتم از بس این چن وقته اذیتم کرده ،کاش من میمردم ......

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
شما میدونی چطوری باید یه تاپیک رو قفل کرد؟ 

اره برو تو قسمت نی نی سایت من بعد رو سه تا خط بالا بزن  بعد بزن رو تبادل نظر من تاپیک هات بالا میان بزن رو قفل کردن قفل میشن دیگه

منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افس ...

غصه نخور دختر قشنگ،افسردگی تا کی؟باید زندگی کنی باید ادامه بدی 

و نفس های تو،شریان زندگیست در رگ های خشکیده این جهان:)
منم عشقمو از دست دادم توی تصادف و الان هشت ماهه ندارمش بعد اون نمیخوام ب زندگی عادی برگردم الانم افس ...

چقدر سخت 💔

تسلیت میگم عزیزم خدا بهت صبر بده

لعنتی انقدر خوب بود هی میرم هی میام اینجا دوباره

غمگینه ولی عشقشون قشنگه 💔