2777
2789
عنوان

سفر....

69 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من یه نوزاد2ونیم ماهه دارم شوهرم رفته برای فردابلیط هوایی مشهدگرفته خیلی استرس دارم حتی الان گریم گرفت برای بچم سخت نیست هوایی؟بعدبچم شیرخشکی همش استرس دارم توهواپیماگریه نکنه مشهدرفتیم سرمانخوره اگه تجربه ای دارین بگین لطفا

کاس میذاشتی کمی بزرگ بشه حالا ک راهی شدی و بسلامتی باش رفتی حرم برای پسر کوچولو ۴ ساله منم دعا کن لکنت داره🙏🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بابا هواییه دیگه سریع میرسید راحته. 

مشهدم لباس گرم بردار قشنگ بپوشونش اگه هواش سرد بود. هیچی نمیشه. خیلیا رفتن. همین خواهرزادم با بچه دوماهه تازه رفت اومد. 

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 
شماهم دعاکنیدسفرم بی دردسرباشه

حتما 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ن بابا نترسسس ما با بجه ی ماهه رفتیم صحرا 

سفت میشه سوسولش نکن

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸