🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودمو خیلی دوست دارم ولی🥺♥️نه که زیباترین و خوش قدترین باشمااا...میدونم از من بهتر خیلی هست ولی همیشه توی آینه ک نگاه میکنم خودمو ستایش میکنم...دخترخالم همش میگه بیا اینجاتو عمل کن،دماغت فلانه بهمانه اما من هیچوووقت دلم نمیاد ب خودم دست بزنم چون همینطوری عاشق خودمم با وجود همه ی نقصام...تو هم خودتو دوست داشته باش،اگ خودت عاشق خودت باشی به چشم همه زیبا میای
۱۷۵برا دختر خیلی بلند میشه به نظرم .من ۱۷۰ هستم بلندم نسبت به خیلیا .دیگه دوست ندارم از این بلند تر باشم .همیشه باید اسپورت بپوشم .اگه کفش پاشنه بلند بپوشم حس بدی دارم حتی از خیلی از مردا بلند تر میشم