2821
2789
عنوان

پاگشا

301 بازدید | 23 پست

میخوام برادرمو خانومشو و خونوادشو واسه شام دعوت کنم بنظرتون شام چی بدم یا شما بودید چه چیزایی واسه پذیرایی و شام تدارک میدیدن که همه چیز خیلی خوب بنظر برسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاد کاهو ، نوشابه ، ژله دو تا بزرگ یا چهار تا کوچک باشه ، زرشک و پلو با مرغ ، به اندازه 3 تا کاسه کوچک سوپ جو ، 

همینا بنظرم کافیه اگر  تعداد نفرات زیاده. و نمی تونی برا همه مرغ بزاری قرمه سبزی یا چهل و گوش یا فسنجون 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

من باقالي پلو با ماهيچه يا كه زرشك پلو با مرغ يه ديسم باقالي پلو ميزارم

يه نوع خورشتم ميزارم فسنجوني چيزي

تهچينو سوپ شير پايه  ثابت مهمونيامه 

سالادو ماست خيارو نوشابه دوغ اينام كه ميزارم

اگه برسم كشك بادمجوني چيزي ام ميزارم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من باقالي پلو با ماهيچه يا كه زرشك پلو با مرغ يه ديسم باقالي پلو ميزارم يه نوع خورشتم ميزارم فسنجون ...

میشه من بیام خونتون مهمونی ؟! خوشبحال اونی ک میاد خونه شما       

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
2824
2823
2791
2779
2792