2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

138 بازدید | 22 پست

بچه ها من تاحالا ناخن هامو درست نکردم یه مدته تصمیم دارم درست کنم جای خوب هم پیدا کردم ولی به عده میگن ناخن ضعیف میشه و خیلی میتراشن و پشیمونن از اینکه کاشتن

کسایی که کاشت دارن پیشنهادشون چیه؟

برای بدترین ها خودت را آماده کن اما به رخ دادن بهترین چیزها امید داشته باش  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تراشیدنش که حقیقته چون سوهان کشی میکنن سطح ناخن 

تا وقتی کاشت و لمنیت و....داشته باشی اوکیه

ولی وقتی ریموو کنی باید تا وقتی سطح ناخنت کامل تعویض میشه ناخناتو کوتاه نگهداری چون اون سطحی که سوهان کشی شده شکنندس

همشون سوهان کشی دارنا

ن ب اندازه کاشت 

فقط ی لایه نازک سوهان میکشه ک چربی ناخن رو بگیره

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

من ناخنای محکم و خیلی مرتبی داشتم اما از اولین باری ک کاشت کردم واقعا داغون شد خیلی نازک میشه ناخن شکننده میشه بعدش 

الان یه ساله از آخرین کاشت ناخن ک انجام دادم میگذره اما هنوز ناخنام ب حالت اول برنگشته و داغون شده یه پسته رو بخوام باز کنم ناخنم میشکنه

من ناخنای محکم و خیلی مرتبی داشتم اما از اولین باری ک کاشت کردم واقعا داغون شد خیلی نازک میشه ناخن ش ...

اگه یه سال گذشته بنظرم به کاشت دیگه ربط نداره

چون تو بارها ناخنات رشد کرده و تاثیرات سوهان از بین رفته چون سوهان فقط رو همون سطحی که کشیده میشه تاثیر میذاره نه سطح هایی که بعد اون رشد میکنن

حتما ازمایش بده تو کمبودی تو بدنت وجود داره

روی ناخن رو که میتراشن نمیشه بگیم کمتر بتراشن؟

جای خوب ومطمئن برید ک کارشون خوب باشه دیگ نگرانی نداره فقط سفارش کنین ک کمترین حدی ک میشه تراش بزنن

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...