2777
2789
عنوان

سرگیجه بعدکرونا

124 بازدید | 22 پست

سلام کسی بعدکروناسرگیجه داشته من تقریبا۷ماه پیش گرفتم ولی خیلی سرگیجه دارم یعنی بخاطره کروناس؟

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شاید از گوشات باشه...من فکر میکردم از کروناست ولی از گوشهام بود سرگیجه هام ...انشالله که مال شما چیز خاصی نیست

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

شاید خونت غلیظ شده برو آزمایش بده،شایدم کم خونی گرفتی

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
من دوماه پیش گرفتم هنوز درگیر عوارضشم  تا یکماه اول سرگیجه و لرزش  الان سرگیجه و تهوع&nb ...

منم خیلی درگیرشم یهوزندگیم مختل شدبعضی وقتاحس میکنم آلزایمرگرفتم اعصاب وروانم بهم ریخته داروی اعصاب میخوردم پیشه مشاوره میرفتم دکترگوارش......همه چی داغونه کلا☹چنبارنوارقلب دادم اوف نگم برات 

آره.

حالابرامنومیگفتن خفیف ولی من کلاازاول اعصابم بهم ریخت روانم داغون شدتوتب میسوختم عرق میکردصورتم وحشتناک بود

شاید از گوشات باشه...من فکر میکردم از کروناست ولی از گوشهام بود سرگیجه هام ...انشالله که مال شما چیز ...

یعنی چجوری گوشام صدامیدن صدای تیک وتاک ساعت همیشه رومغزمه