2821
2789
عنوان

چقد عید بدی بود

257 بازدید | 20 پست

تو هفته ۲۸ بارداریم و جایی نرفتم نه مسافرت نه تفریح و مهمونی... برادرم ۶ بینی شو عمل کرد دیگه مهمونی ها کلا کنسل شد..خانواده شوعرمم که اصن اهل مهمونی نیستن..‌همش خونه...خیلی بد بووود این عید

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

خیلیییی اصن نحص بودا🙃

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره منم خوشم نیومد همه چیزش مضخرف بود

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

خداروشکر هرچی بود گذشت

کمرم درد گرفت.‌.تا حالا داشتم ظرف میشستم. الهی شکر ک تموم شد این مهمونی ..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خداقوت عزیزم

ممنونم زنده باشین❤🌼

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
خداروشکر هرچی بود گذشت کمرم درد گرفت.‌.تا حالا داشتم ظرف میشستم. الهی شکر ک تموم شد این مهمونی ..

انقد خوشم میاد از آخر شب مهمونی داشتن..مخصوصا خوش بگذره...اون خستگی شم خیلی باحاله

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤