2777
2789

ممنون عزیزم

واقعا خوش بحال هر کسی که بخونه

یکی منو هم هول بده برم بخونم😁

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم واقعا خوش بحال هر کسی که بخونه یکی منو هم هول بده برم بخونم😁

بخون عزیزم 

متاسفانه خودم نمیتونم بخون مارم دعا کن 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
بخون عزیزم  متاسفانه خودم نمیتونم بخون مارم دعا کن

فداتشم ببینم میتونم یا نه... 

چشم عزیزم محتاجم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
 و من

خوبیش اینه زیاد طولانی نیست، 

دو تا دورکعتیه

10 دقیقه زمان میبره. 

به نظرم بریم بخونیم اون دنیا خیلی بدردمون میخوره😍👌

اگر امشب نماز شب میخونید لطفا برای پدرم دعا کنید جواب ازمایشش نرمال باشه اسمش محمد منم براتون صلوات ...

چشم ان شالله

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
خوبیش اینه زیاد طولانی نیست،  دو تا دورکعتیه 10 دقیقه زمان میبره.  به نظرم بریم بخون ...

اره😍😍

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده