2777
2789
عنوان

چند سالگی بچه دار شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
یکی ولی بقول خودت یجورایی تنبلم انگار در توانم نیس شانسم اینم خیلی بدقلق و گریه ایه

ببین یک سال اول خیلی سخته ولی بعدش بچه آروم میشه

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم صب این شب پسرمن6ماه بکوب گریه کرده

واقعیتش من خیلی بدشانسم هیچ امیدی ندارم که بهتر بشه 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
ببین یک سال اول خیلی سخته ولی بعدش بچه آروم میشه

خدا کنه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
شب ساعت چند میخابه ببین من انقد سختیه کشیدما ولی خداروشکر الان پسرم9.10بیدار میشه

شب ۹، ۱۰ میخوبه، دو بارم شب تا صبح بیدار میشه، دلم لک زده ی شب تا صبح کامل بخوابم الان یکی میگه بچه دوم بیار دوست دارم خفش کنم.وای خوش بحالت

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...