2777
2789
عنوان

کمکم کنین🙏🏻

67 بازدید | 8 پست

یه پسری هست خیلی زیاد دوسش دارم پسر خاله مامانم هستش از بچگی باهم همبازی بودیم الان خیلی کم باهم حرف میزنیم اما رفتاراش منو گیج میکنه اخه یه طور خاصی بهم نگاه میکنه وقتی نگاش میکنم بهم لبخند میزنه وقتی درباره ی یه پسری حرف میزنیم میپره وسط حرفم  پارسال رفته بودیم خونشون باهام خیلی گرم برخورد کرد کلی باهم حرف زدیم خندیدیم اما حدود دوماه پیش شمارشو پیدا کردم و بهش پی ام دادم اما خیلی سرد باهام برخورد کرد نمیدونم چرا اینطوری کرد هرچی هم فکر میکنم اما هیچکاری نکردم که باعث ناراحتیش بشه 

.

ازاینکه بهش پیام دادی واقعا ازت نا امید شده . خودتو جلوش کوچیک کردی . حتما واسه ازدواج میخوادت میخواسته ببینه چجور دختری هستی ولی داری نظزشو با کارات و اضافه کاری هات عوض میکنی . لطفا یکم سرسنگین باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هنوزوقت هست ازدواج کجا بود😂

درکل چرا اکثر دخترا تا پسری بهشون میخنده یا لبخند میزنه یا نگاشون میکنه فکر میکنن پسره حتما علاقه ای بهش داره؟؟؟؟ ازرو چه قانون و استدلالی این تفکراتو باخودشون دارن؟؟؟

درکل چرا اکثر دخترا تا پسری بهشون میخنده یا لبخند میزنه یا نگاشون میکنه فکر میکنن پسره حتما علاقه ای ...

خوب اخه به هیچ دختری بجز من محل نمیزاره خیلی باهاشون سرد رفتار میکنه 

.
خوب اخه به هیچ دختری بجز من محل نمیزاره خیلی باهاشون سرد رفتار میکنه 

خب پس تو لطفا کاری نکن بشین سرجات ... ببینیم اخر پسره باخودش چند چنده ....اگه بخوادت خودش میاد دیگه لازم نیست تو حرکتی بکنی بخدا