2777
2789

اگ بچه میخوای ان شاالله خدا دامنتو سبزکنه. من ده روز دیگ موعدمه ولی از دیروز حالت تهوع و ضعف دارم میترسم باردار باشم استرس داره میکشه منو . بچه نمیخوام یدونه دارم

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از استرس حالت تهوع گرفتی یا توهمه🙈

ن حالت تهوع واقعا . . نمیدونم چ مرگمه. اخه میشه ده روز مونده ب موعد باردار بود و تهوع داشت؟ من سر دخترم علایم دیگه ای داشتم 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
دور از جونت عزیزم یه بی بی چک بزن  چه علائمی داشتی؟

سر دخترم ناخواسته باردار شدم 

مثلا دو هفته مونده بود ب موعد س ی ن ه هام دردناک شدن ویهوو تغیبر سایز دادم چاق شدم تعجب میکردم از تغییر سایزم. حالت تهوع اینا نداشتم اصلا موعدم ک شد پ ر ی نشدم شک کردم حس پ ر ی و دی داشتم ولی نمیشدم بیبی زدم مثبت شد

بیبی چک ده روز قبل موعد درست نشون میده بنظرت؟

راستی نفخ هم داشتم.این از علایم شایع ش میگن

سر دخترم ناخواسته باردار شدم  مثلا دو هفته مونده بود ب موعد س ی ن ه هام دردناک شدن ویهوو تغیبر ...

انشالله که خیر باشه عزیزم 

اگه میتونی بی بی چک بزن شاید نشون بده

انشالله که خیر باشه عزیزم  اگه میتونی بی بی چک بزن شاید نشون بده

مرسی گلم. خدا کنه توهم باشه😢

دخترت چند وقتشه مگه

سه سال و چهار ماه. خییییلی خیلی شیطونه خودم ک هیچ کل فامیل و دیوونه کرده ازبس شیطونه. شرایط بچه دومو نداریم از همه لحاظ مخصوصا مالی دیگ بچه نمیخوایم 😢

سه سال و چهار ماه. خییییلی خیلی شیطونه خودم ک هیچ کل فامیل و دیوونه کرده ازبس شیطونه. شرایط بچه دومو ...

آهان خب بیشتر مواظب باشید یه ازمایش برو زودتر جلوگیری کن اگه نمیخوای

اگه شرایط مالیتون نبود میگفتم شاید دومی بیاد شیطونیش کم بشه

آهان خب بیشتر مواظب باشید یه ازمایش برو زودتر جلوگیری کن اگه نمیخوای اگه شرایط مالیتون نبود میگفتم ...

جلوگیری میکنیم خواهر . نمیدونم حکمت خدا چیه به هرکی میخواد نمیده به هرکی ک نمیخواد میده