2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 27 پست

برا منم هممممیشه سایلنته.  شوهرم هرررردفعه دعوا می‌کنه باهام...نمی‌دونم چرا ناخودآگاه سایلنت میکنم

چون یه بار دوران مدرسه یادم رفت سایلنت کنم، یهو یه نفر وسط کلاس زنگ زد بهم همه فهمیدن گوشی بردم😅😅😅😅 دیگه جز ناخودآگاه م شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم هممممیشه سایلنته.  شوهرم هرررردفعه دعوا می‌کنه باهام...نمی‌دونم چرا ناخودآگاه سایلنت می ...

خیلی بده عادت خوبی نیست🥲

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

منم گوشیم رو سایلنته همیشه ب جز مواقعی ک بیرونم 

بگو نگرانت میشم دیگ 

پروفایلم عکس خودمه لوطفا کپی نشه مخسی😘              سلاااااام دوستانمن داری دو عدد کاربری پیش از این بودم ولی خوب خودم دکمه خروج زدم  و الان یادم نیست رمزموخوب من یک عدد دختر 17 ساله هستمساکن تهران هستمفنچ زبون درازمخوش خنده شیطون و جیغ جیغورشتم ریاضیه  و علاقه خیلی خیلی زیاد به بازیگری دارم و اینکه الان کلاسشو میرم و برای نقشم دارم تمرین میکنم سوالی داشتین که بتونم کمک کنم درباره بازیگری  حتما جواب میدم و در آخر برام صلوات بفرستین عاشقتونم 😘
آخه چراااا نکنید دیگه نگران نکنید بقیه رو🥲

و منکه کسیو ندارم نگرانم و شه یا بهم زنگ بزنه😅

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏

حتما زیاد زنگ میزنی حوصلش نمیکشه 

منم گوشیم همیشه سایلنته چون هم سوهرم زیاد زنگ میزنه هم صدای اعلان دوست ندارم بیاد 

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

بگو ممکنه اون لحظه اتفاقی افتاده و واجبه بفهمی شاید کسی به کمکت احتیاج داره ، شوهر منم همینطور بود اینقدر گفتم که درست شد، یه بار خواهرش هرچی ز میزده جواب نمیداده ز زد به من داد و هوار که بابا این چه کاریه 😂 تصادف کرده بوده سر کوچه میخاسته این بره کمکش مثلا

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
بگو ممکنه اون لحظه اتفاقی افتاده و واجبه بفهمی شاید کسی به کمکت احتیاج داره ، شوهر منم همینطور بود ا ...

ای وای

آره دیگه باید جدی بهش بگم چون من استرسیم نگران میشم

ای وای آره دیگه باید جدی بهش بگم چون من استرسیم نگران میشم

میدونی عادت چیز بدیه عادت کرده به سایلنت بودن دیگه فکر طرفش رو نمیکنه !! بگو حالا واتساپ و اینستا رو سایلنت باشه اشکال نداره ولی نه گوشی 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
میدونی عادت چیز بدیه عادت کرده به سایلنت بودن دیگه فکر طرفش رو نمیکنه !! بگو حالا واتساپ و اینستا رو ...

آره واقعا عادت خیلی بده و سخت هم ترک میشه 

قبل ازدواج هم همینجوری بود هر چی گفتم که گفتم ترک نکرد این عادتو دیگه داره بدجور رو اعصابم میره باید جدی برخورد کنم