2789
عنوان

پسر داییم

482 بازدید | 5 پست

وقتی کنکور داشت من خیلی پشتیبانیش می کردم می رفتم تو اتاقش خیلی باهاش حرف می زدم  بعد می گفت تو خیلی بهم امید می دی خلاصه بهش می گفتم حتما قبول می شی و پزشکی قبول شد هر وقت قبول شد اولین نفر به من زنگ زد ۴ سال از من کوچیک تره  و خوب اون تایم من دانشگاه تهران قبول شدم و دوتایی باهم با هواپیما می رقتیم و می امدیم اون می رفت شهید بهشتی من می رفتم دانشگاه تهران  خلاصه  تو هم تایم با پسری اشنا شده بودم  ولی وقتی می رفتم خونه مادر بزرگم پسر داییم که اونجا بود مثلا میوه می اوردم واسم گردوو می شکیت می اورد به هر بهانه ای می امد پیشم  وقتی نامزدیم اعلام شد همه فهمیدم خالم گفت وقتی فهمیده  اشک تو چسمش جمع شده رفته خونشون  بعر اون رفتارش باهام عوض شد دیگه مثل سابقش نبود هر وقت منو می دید سلامم نمی کرد  ولی در حال حاضر دوبارا گاهی پیام میده یا مثلا می گه بیا خونمون ببینمت ولی وقتی شوهرم بیاد سرشو می کنه تو گوشیش هیچ جوره باهام خوش رفتاری نمی کنه شوهرم می گه این چشه با من مشکلی داره نمی دونم چطور باهاش رفتار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: