2777
2789
عنوان

از بی بی چک متنفرم!!!

309 بازدید | 26 پست

من ۳۷ روزه از زمان پریودم گذشته دوره هام ۲۶یا۲۸ روزه هستن

روز ۳۳ بی بی زدم منفی بود 

روز ۳۵ زدم خط تی هاله انداخت

آخه این چ وضعشه چرا دقیق نشون نمیدن دیگه گفتم بی بی چک نمیزنم تا ۴۰ روز تاخیر صبر میکنم بعد میرم آزمایش میدم هرچه باداباد 

ماله شماهم اینچوری شده تا حالا؟؟؟

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال زیاد بارداری.. وگرنه این بی بی چک ها منفی باشه انقدر پررنگ میشن میزنن توی حس و حالت 

البته بعد ۳۳ روز نباید فقط هاله باشه باید خیلی پررنگ شده باشه.. ۳۳ روز تاخیر مدت زیادیه، باید پررنگ میشد 

فرزندم این روزها خانه را به عشق آمدن تو جارو میکنم که شاید انتظار هشت ساله من هم تمام شود و تو از راه برسی.. بیایی و خانه ای که از صبح تا شب پر از تنهایی و سکوت است را پر کنی از شادی و نشاط.. برای بی خوابی های مادرانه دلم تنگ شده است... برای گریه های شبانه ات دلم تنگ شده است.. کاش بودی و هر روز تو را در آغوش می کشیدم.. کاش بودی و بعد از مرتب کردن خانه درست زمانی که میخواستم چای داغ بخورم و خستگی در کنم، تمام اسباب بازی هایت را به زمین میریختی و غرق دنیای کودکانه خود می شدی.. کاش بودی و داد و فریاد و خوشحالی میکردی و نمی‌گذاشتی صدای خنده کودک همسایه در خانه ما پر شود و بغضی فرو خورده فوران کند و بی امان شروع به باریدن کند.آری فرزندم.. این روزها همه چیز خوب است ولی تو نیستی و مادر بی صبرانه چشم انتظار این است که روزی بیایی و به زندگی او رنگ و بوی خوشبختی را بدهی
[QUOTE=231892426]من بارداری اولم هم ۱۵ روز بعد تاخیر نشون داد بعضیا خیلی زودتر نشون میده مثل قبل پری ...

آره خیلیا یه روز مونده به موعد پریودشون میفهمن من نمیدونم چرا ماله من اینجوری میشه خیلی دیر معلوم میشه

احتمال زیاد بارداری.. وگرنه این بی بی چک ها منفی باشه انقدر پررنگ میشن میزنن توی حس و حالت  ال ...

آره منم میگم که باید این مدت پررنگ میشد یا اصلا نبود ،الان منن تو شک هستم

خب هاله یعنی بارداری

آخه میگن خط باید پررنگ باشه ،هاله اگه باشه یعنی مشکوک به بارداری هستی حالا منم دودل موندم ازشانسم هم همش گردش اینا میریم این روزا به خاطر تعطیلات همش در شک وتردید وتو فکرم

من الان ۱۳ فروردین پریود میشدم ولی۶روز قبلش یعنی  ۷فروردین خون یا ترشح قهوه ای اومد...بنظرت چیک ...

تا موعد پریودت صبر کن دیگه اگر نشدی برو ازمایش

حتی چند روز دیرترش بری بهتره