2777
2789

من فقط داداشم اومد و ماهم‌رفتیم همین دوروز اونا‌موندن دوروزم‌ما‌مدندیم 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 🤚🏻

برای خودمون خرج کردیم 😐😂 

تفریح،خرید...

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 

ما که اول تا اخرش مسافرتیم به کسی ناهار شام نمیدیم😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

از عید به خاطر اینکه فامیل هایی که فقط یک سال می بینمشون بعد میره تا سال بعد بدم میاد 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)

من دادم هنوزم چند خانواده دیگه مونده  اگه وضع مالیمون خوب بود مشکلی نداشتم ولی الان تو این اوضاع و با بچه کوچیک سختمه

..................................  ....................................... 

دوستان ریس جمهور اومد استادمون ماهم نامه دادیم برا کمک جهاز و اینا . معرفی کردن بانک . بنظرتون چقدر وام میدن؟؟؟

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
من دادم هنوزم چند خانواده دیگه مونده    اگه وضع مالیمون خوب بود مشکلی نداشتم ولی الان تو ا ...

حالا دوستم باباش عمل کرده یدفعه ۳۰ نفر باهم اومدن خونشون ساعت ۸شب اومدن گفتن واس شام نیومدیم بعد مادرش مجبور شده ماکارانی بپزه بده بهشون☹

نیازو سرکوب کنی کیست تخمدان میاری که  اگثر نازایی هایی الان بخاطر همینه . اینو من نمیگم متخصص ...

خوب چیکار کنیم بیماری روده دارم نمیتونم ازدواج کنم دوست پسرم که از اول مال مردمه چه کنیم ما مجردا