2777
2789
عنوان

بی بی چک

59 بازدید | 7 پست

سلام دوستان وقتتتون بخیر ببخشید همش سوال میپرسم

من اخرین روز پریودیم روز هفتم رابطه بدون دخول داشتم و خیلی ببخشید یه مقدار پیشاب با رون پام برخورد داشت خیلی میترسم..میدونم زود بود ولی ۱۲ روز بعد رابطه و یه هفته مونده به پری بی بی چک گذاشتم منفی بود

به نظرتون احتمال حاملگی چقدره؟تورو خدا جواب بدین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم همه ما تو دوران عقد یه همچین توهماتیو گذروندیم به خدا خیلی خنده داره،خودتو اذیت نکن،دخول باید باشه اونم روزای تخمک گذاری،یا حداقل تماس داشته باشه نه اینکه رون پا،یاد خودم افتادم🤦🏻‍♀️😁

🙄🙄🙄ریخت رورونت ازحاملگی میترسی؟

اره اخه صبح تا شب میشینم تو سایتا میخونم یه چیزایی میگن آدم میترسه بخدا..میگم نکنه اون پیشاب ریخت روی پام سر خورده باشه دیوانه شدم

عزیزم همه ما تو دوران عقد یه همچین توهماتیو گذروندیم به خدا خیلی خنده داره،خودتو اذیت نکن،دخول باید ...

متم نامزدم دانشجو رشته حقوقم منتظرم درسم تموم بشه از این دورا نامزدی راحت بشم🤦‍♀️

با اینکه اخرین روز پریودیم بود یعنی روزای کم خطر دخولم نداشتم انزالم صورت نگرفت از اون پیشاب که ریخت روی پام خیلییی میترسم رفتم کلی بی بی چک خریدم

الان انگار کمر درد دارم توهم‌بارداری دارم هی به مامانم میگم من باردار شدم که کمرم درد میکنه

متم نامزدم دانشجو رشته حقوقم منتظرم درسم تموم بشه از این دورا نامزدی راحت بشم🤦‍♀️ با اینکه اخرین ر ...

وای خدا😂 چه قدر یاد خودم افتادم،چه قدر الکی خودمو اذیت میکردم،اصلا نگران نباش،من از دلشوره ای که الکی به خودم داده بودم پریودم عقب افتاد داشتم سکته میکردم دقیقا مثل تو روی رون ریخته بود🤣🤣