2821
2789

بستگی به عرصه خودش داره من یه دوست داشتم فراری بود دوسال با یه پسره زندگی کرد الان خودش اتلیه زده انقد درامدش زیاده با عکاسی خودشو کشید بالا

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=231880850]نه عزیزم نمیخوام  ولی اگه بابام هیچجوره راضی نشه شاااید  خودم اصلا خوشم نمیاد احتمالا کسیو میخای که بابات مخالفت میکنه یا اینکه توی خونه بهت سخت میگیره

نه اون جور فراری فرار با عشق 

خب فکراتو کن طرف انقد بهش اعتماد داری ک تا اخرعمر باهات میمونه؟ک فرارکنی؟ 

اومدیمو فرارکردی چندسال زندگی کردن باهاش خسته شدین ازهمدیگ نخواستین همدیگر رو شاید یهو ولت کرد اون موقع درامدی داری ک تنهایی کارکنی خرج دربیاری زندگی کنی؟ 

اون موقع میتونی برگردی ب خانوادت فک میکنی قبولت میکنن؟

اگه خانواده شوهرت تا آخر عمر این موضوع رو کوبیدن تو سرت چی؟ اگه شوهرت بعدها بخواد بهت بگه دختر فراری چی، اگه بگه خودتو به من انداختی چی، اگه بدبخت بشی خانواده ات پشتت نباشن چی، اگه فرار کردی اونجوری که میخواستی پیش نرفت چی

دختری ک فرارکنه آواره خیابون هزارجای دیگ بشه خب بدبخته  ولی دختری ک با جیب پر پول بامدرک ...

من 4ساله با یکی تو رابطه هستم خیلی پسر خوبیه تاحالا نه خیانت دیدم نه پیشنهاد زشت خیلی مهربون و اهل کار هست 

من بخاطر کنکورم چند ساله نمیذارم بیاد خواستگاری والبته بعضی مشکلات دیگه 

ولی بابام به شدت سختگیر هست میترسم به هربهونه ای رد کنه 

منظورم فرار اونموقع هست

نه اون جور فراری فرار با عشق  

شاید تو داستانا همچین اتفاقی یه پایان خوش باشه ولی زندگی واقعی با داستان فرق داره برخلاف فیلم و داستان که تموم میشه زندگی واقعی همچنان ادامه داره همیشه ترس همراهتونه و دست آخر روزی میرسه که از همدیگه خسته و متنفر می شید....

آفتاب ایران برای همیشه زیر ابر اشغال نمیمونه🌞🦁 احسان💍

اگه خانواده شوهرت تا آخر عمر این موضوع رو کوبیدن تو سرت چی؟ اگه شوهرت بعدها بخواد بهت بگه دختر فراری ...

آره خب از اینا میترسم 

ولی خیلی پسر خوبیه خانوادش هم همینطور

تلاشتوکن ازراه درست بدستش بیاری ن فرار

آره منم همینو میخوام 

ولی اگه هیچجوره راضی نشد چی؟

ما 4سال کلی خاطره کلی رویا کلا ایندمونو باهم دیدیم کلی رویا ساختیم تا اسم بچه هامونو انتخاب کردیم 

واقعا میشه آدم بیخیال بشه وقتی بابات راضی نباشه سر چیز چرت آدم دلش نمیاد اون رویاهارو با کس دیگه زندگی کنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز