مهمون اومده خونمون البته بابام دعوت كرده چون اصفهانى ام و رسمشون اينه😑( البته همشون نه ههااا) بعد قرار بوده ده و نيم بيان كه نيومدن بلكه ظهر اومدن و براى ناهار بعد تا الان خونمونننننن نمى رن كه نمى رنننن😑 راه حل بدين چه جورى بيرونشون كنيم😑🥲🤌🏻
از الان ب فکر شام باش ک بعد نگی عجله ای چی شام بزارم 😁
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته... فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی... 😉
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خودت مامانت با خواهر و برادرت جمع کنید برید خونه خاله ، مادربزرگی چیزی بعد بابات ۲ لیوان که چای آور ...
زشته اینجوری واقعاً
نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی. (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگهای رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟)
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بابا بعضى از اصفهانى ها رسمشون اينه كه براى عيد ديدنى طرف بايد دعوتشون كنه بعد اينا بزرگ فاميلن و نمى شه چيزى هم بهشون گفت و مثلا خير سرم اومدن عيد ديدنى فكر كنم ٥،٦ ساعته خونمونن 😑
بابا بعضى از اصفهانى ها رسمشون اينه كه براى عيد ديدنى طرف بايد دعوتشون كنه بعد اينا بزرگ فاميلن و نم ...
آهان چون من خودم اصفهانی ام و همچین رسمی نداریم😂 فوقش یه ساعت میریم عید دیدنی یه جا دیگه بلند میشیم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️