2777
2789

بچه ها خاله بزرگه ی من یه زن فوق العاده مهربونه. عید بعد مدتها دیدیمش براش یه گلدون و گل خیلی خوشگل هدیه گرفته بودیم کلی ذوق کرد براش

بعد خاله کوچیکم واحد روبروییشونه. گلدونو دستش دیده‌گفته بده واسه من خاله بزرگمم داده. بعد خاله کوچیکه بهم پیام داده میگه مرسی واسم گلدون فرستادی خیلی قشنگ بود😐 به خاله بزرگه میگم چرا بهش دادی. میگه عیب نداره گناه داره دلش نشکنه

قبلنم چندبار ازینکارا کرده هرچی دست خواهراش میبینه میگه بدین به من. حالا واسه خودشم کلی هدیه گرفتیم تاحالا ولی اینیکی خالمو خیلی وقته ندیدیم بعد مدتها یچیزی گرفتیم براش

بهش بگم اونو واسه شما نگرفته بودم؟

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چقد پرروعه

بگو خواهش میکنم ولی واسه خاله بزرگم گرفته بودم 

خاله بزرگتم خیلی بی ملاحظه هست که به هدیه ای که بهش دادی ارزش نذاشته و احترام نگه نداشته و داده به یکی دیگه

دیگه چیزی براش نخر

بگو من برای تو یادگاری خریده بودم اگه میخواستم به اون بدم عقلم میرسید

آره بگو.......گرچه خودش میدونه واسه اون نبوده

تازه با تیکه تشکر میکنه

یچوری که انگار داره میگه جرا واسه اون گرفتی واسه من باید میگرفتین

اره چقد پرروعه بگو خواهش میکنم ولی واسه خاله بزرگم گرفته بودم  خاله بزرگتم خیلی بی ملاحظه هست ...

از مهربونیشه وگرنه خیلی دوسش داشت

میگه اون دلش بشکنه خیلی بدتره ناراحت میشه  این حرفا

من دوست داشتم از طرف من یادگاری داشته باشه ولی

تازه با تیکه تشکر میکنه یچوری که انگار داره میگه جرا واسه اون گرفتی واسه من باید میگرفتین

تو هم رک بگو برا خاله خریده بودم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد