2777
2789
عنوان

خاستگارم😐🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 80 پست
بله درسته  این که میگن ادمم حق زندگی داره  شما توجه کن آقایون تو گذشته دست به زن داشتن ...

یعنی الانم زن و شوهر باید با کتک و خیانت و همه چی بسازن 😑

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی جاها دیدم که خانم مطلقه بوده و بااقای مجرد ازدواج کرده و بلعکس  ازدواجای موفقی هم بودن ...

سلیقه ای اما من دوست ندارم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
توخوبه 28سالته من کلاس یازدهم خواستگارمطلقه داشتم😂😂 مامانم بهش گفت ببین گن وزیرووزیرا هم بیان خ ...

این دیگه نوبرشه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چون آمار طلاق بالا رفته. کسی که طلاق گرفته حق زندگی دوباره نداره؟؟ یا دست خورده و دست دومه و نباید س ...

ن خب،حس خوبی نگرفتم  ب خودم،

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام