2777
2789
عنوان

خجالتی بودن بچه

265 بازدید | 15 پست

سلام پسر من 4 سالشه و یه پسر 9 ماهه دارم

چون بچه اولم بود زیادی روش حساس  بودم و میترسیدم بزارم برع تو کوچه با بچه ها بازی کنه.

فقد عصرا میبردمش پارک دوچرخه سواری میکرد و سرسره بازی و اینا.

کلا زیاد با بچه ها در ارتباط نیست فقط با یچه های داداشم درارتباطه

الان دیدم حوصلش سررفته گفتم برو تو کوچه بازی کن یکم.

رفت و زود برگشت گفت خجالت کشیدم برم پیششون.

دلم براش سوخت که نتوسته بود ارتباط بگیره

چیکار کنم بنظرتون ؟

دیرنشده کم کم ببرجاهایی که بچه ها هستن یادمیگیره 

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ارثیه منم خجالتیم خیلی بده..

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

خب اجتماعیش کن انسان موجودی اجتماعی اگه نتونستی ازمشاورکمک بگیر

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴

خوب دیگه گلم خودت نزاشتی از اول باهاشون ارتباط داشته باشه یه کاری کن خودت برو به بچه ها بگو باهاشبازی کنن و کنارش باش چون خطر داره بچرو همینطوری بفرستی تو کوجه منم مامانم میومد به لچه ها میگفت

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

خیلی زوده برا کوچه رفتن  بذار سال بعد

از تو ایفون داشتم گوش میکردم خانومای همسایه هم بیرون بودن به هم میگفتن اصلا نمیزاره بچه بیاد بیرون و این حرفا😑

بنظر من بچه بره بیرون تربیتش هیچ میشه از بچه های دیگه حرفای بد یاد میگیره.

درثانی سنشم کم بود میترسیدم بیوفته دنبال اونا بره جاهای دور 

کلا مردم زیاد حرف میزنن

از تو ایفون داشتم گوش میکردم خانومای همسایه هم بیرون بودن به هم میگفتن اصلا نمیزاره بچه بیاد بیرون و ...

تروخدا یه سرگرمی جور کن براش  نزار بره تو کوچه   اونم ۴ سال چقد خطر داره 

ادم یه چیزایی میشنوه میترسه اعتماد نکن به کسی     تا بچت به ۱۳ برسه  باور کن  نمیشه اعتماد کرد به کسی

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡

عزیزم بزار اجتماعی بشه اون تازه الان ۴ سالشه خیلی کوچیکه کم کم هی ببرش بیرون و خونه فامیلتون میرین بزار با بچه ها فامیل بازی کنه خودش کم کم خوب میشه

منم خیلی خودم خجالتی و کمرو بودم حتی موقعی ک مهمون میومد قایم میشدم

چون اجتماعی نبودم ولی کم کم هی رفتم بیرون با دوستام وکم کم خجالتی بودنم از بین رف