2777
2789
اره       کجا پاشم برم باهاشون اخه ؟ روم نمیشه خجالت میکشم خرج سفرم بخواد با پدر ...

حال میکردی😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
حال میکردی😂

اون که ارههه 

ولی روم نمیشد پدرشم خیللللی اصرار کرد گفتم نه ۱۴ ام باید برم سرکار نمیتونم مرخصی بگیرم

مامانش گفت میگردم واسه عقد لباس خوشگلی دیدم برات میفرستم اگه خوشت اومد میگیرم برات 

کاش یه ذره از مهربونی پدر و مادرشو داشت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون که ارههه  ولی روم نمیشد پدرشم خیللللی اصرار کرد گفتم نه ۱۴ ام باید برم سرکار نمیتو ...

ای جووونم

اونم بچه همون پدر و مادره ،قطعااا مهربونه ،ولی مغروره، رو نمیکنه😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ای جووونم اونم بچه همون پدر و مادره ،قطعااا مهربونه ،ولی مغروره، رو نمیکنه😂

بچه ی همون پدر و مادره ولی جز هوش هیچییی از پدر و مادرش به ارث نبرده

دیشب رفتم خونشون خداحافظی و اینا گفتم بریم چمدونتو جمع کنیم گفت خودم جمع کردم لباس زیاد برنداشتم که اونجا واسه خودم بخرم

گفتم شکلات و قهوه هم بخر

گفت باشه 

همیییین

دیگه نپرسید تو چیزی میخوای نمیخوای اصلا 

اومدیم شمال. با مامانم اینا و خواهرم اینا. بابام اینجا یه خونه باصفا داره. ۱۳ به رو هم در حیاطمون سپری خواهیم کرد. به امید خدا❤🌷

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
بچه ی همون پدر و مادره ولی جز هوش هیچییی از پدر و مادرش به ارث نبرده دیشب رفتم خونشون خداحافظی و ای ...

حالا خودش واست سوغاتی میخره😍