2777
2789

توده

خونریزی 

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچ کردم ، یکی از علائمشو دارم😐😐

زیاد گوگل نکن مریضیارو بدجور آدمو میترسونه جوشم بزنی ربطش میده به سرطان

توی اقوام نزدیک خصوصا مادر و مادر مادرت کسی داشته؟

سرطان سینه اکثر مواقع موروثیه خصوصا از سمت مادری

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
زیاد گوگل نکن مریضیارو بدجور آدمو میترسونه جوشم بزنی ربطش میده به سرطان توی اقوام نزدیک خصوصا مادر ...

عزیزم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونم توضیح بدم اونجا؟

تیکر بارداری نیست :)

عزیزم اگه بهت درخواست دوستی بدم میتونم توضیح بدم اونجا؟

راستش من سر در نمیارم ولی چون یکی از آشناهامون داشت اینارو فهمیدم سرطان سینه ۹۰ درصد اوقات کاملا موروثیه

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
راستش من سر در نمیارم ولی چون یکی از آشناهامون داشت اینارو فهمیدم سرطان سینه ۹۰ درصد اوقات کاملا مور ...

اون خانوم هم مادرش هم خواهرش هم خاله‌هاش همشون سرطان سینه داشتن خودشم دچارشد

الآن خوب شده؟

آره بنده خدا ۳۰سالش بود مجرد هم بود دقیقا یه هفته بعداز ازدست دادن مادرش متوجه شد خودشم دچاره چندین مرحله شیمی درمانی کرد سینه‌اش رو هم دراورد و الآن خداروشکر خوبه دکتر گفت نمیتونی بچه‌دار شی احتمالا ولی ازدواج کرد الآن هم بچس سه ماهشه حالشم خوبه هرچندوقت یکبار هم میره چکاپ 

ولی شما اگه نگرانی به دکتر مراجعه کن اما نترس خیلی بعید میدونم چون سرطان سینه معمولا ارثیه و اینکه این خانوم اصلا لب به میوه و سبزی نمیزد دکترم بهش گفته بود شما ژنتیکش رو داشتی ولی شاید اگه تغذیه‌ات درست بود برات مشکلساز نمیشد