2777
2789
عنوان

اختلاف سنییییی

147 بازدید | 30 پست

سلام رفقا  

من تقریبا چندسالی میشه با آقایی آشنا شدم ایشون فوق العاده پسر محترم و با شخصیت و با اخلاقی هستن خانواده محترم هم دارن مادرشون هم میشناسه منو و واقعن هم علاقمند هستیم بهم از لحاظ تحصیلی فرهنگی مالی و اخلاقی هم خیلی خوبن هم دیگه رو درک میکنیم خیلی هم به من احترام میزاره تو کار هاش از من مشاوره و راهنمایی میخواد از لحاظ روحیه و تفکر هم نزدیک به هم هستیم فقط من ۲۰ سالمه و ایشون ۳۱ ولی چون ورزشکاره و روحیه سرزنده و شیطونی داره این اختلاف سن نه از لحاظ فکری نه ظاهری به چشم نمیاد ... الان اصرار داره ک با مادرم صحبت کنه برای خواستگاری من همه جوره دوسش دارم و کنار میام باهاش هیچ وقت این اختلاف سنی نه به چشم اون اومده نه من...فقط دوستام بهم میگن ۱۱.۱۲ سال اختلاف سنی زیاده بنظرتون واقعن زیاده؟(تازه ی تاپیکی به چشمم خورد ک دختره ۱۵ پسر ۲۶ بود و همه میگفتن اختلاف سنیه زیادیه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کیس خوبیه وقتی دوسش داری اصلا ب تفاوت سنی فک نکن شوهر منم هشت سال ازم بزرگتره

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗

عمو من استاد دانشگاهه با شاگردش که ۱۹ سال اختلاف دارن ازدواج کرده خیلی هم راضین  ۱۱ که نسبت به این چیزی نیست

من وقتی تو نی نی سایتم :😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑👋🏿
خوبه ک ‌. ماهم ۱۲ سال بزرگه ازم .خیلیا دیدم اینجوری

من باز هم بنظرم بستگی داره....بعضیا که تو دو دهه مختلف هستن خیلی از لحاظ تفکری فرق دارن میکنه یکی دنبال بچگی کردن باشه یکی خیلی خشک و رسمی باشه ولی ما دوتا اینجوری نیستیم اصن...نمیگم تفاوتی نداریم ولی اونقدرا زیاد نیست ک به مشکل بخوایم بخوریم 

اره واقعا از نظر منم‌مشکلی نداره ولی مامانم خاستگار ها رو رد میکنه به خاطر تفاوت سنی ، منم که هویجم :////

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

اختلاف زیاد هست ولی شما میگی چند ساله باهم هستین و اوکی هست

مشاوره برو خیلی کمکت میکنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹