2821
2789
عنوان

مشکل بزرگ من😔😔

152 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

شوهرم خیلی مظلومه توی فامیل اصلا هیچ کس تحویلش نمیگیره منم ک اینقدر بدم میاد کسی بی محلی کنه بهمون خیلی آدم خوبیه ها فقط همین مظلوم بودنش. و ساکت بودنش توی جمع خیلی اذیتم می‌کنه 

دلم میخواست مثل بقیه مردای فامیل سرزبون داش و جمع میگرف دستش 

هرچی می‌خوام مقایسه نکنم نمیشه حتی گاهی یه حرفی میزنه هیچ کس بهش توجه نمیکنه😔خیلی سخته خیلی باعث شده ک نسبت بهش سرد بشم و دیگه برام جذاب نباشه😔😔😔 چیکار‌کنم بنظرتون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما سر زبون داری؟ تو کار یکن که مجبور بشن توجه کنند مثلا پی حرف شوهرتو بگیر بلند بلند باهاش حرف بزن ...

ن متاسفانه من خودم همیشه میگفتم با یکی ازدواج کنم ک سرزبون داشته باشه ولی اینطوری شد دیگه🥺

خب برات مهم نیست؟😔

تو خانواده نه ولی بیشترین مشکلش محل کارشه بدبختی همه چی هم داره تحصیلات تجربه کاربلد ولی بی زبونه و ساکته حقشو همیشه خوردن، من از این قضیه ناراحتم نسبت بهش ناامید شدم

تو خانواده نه ولی بیشترین مشکلش محل کارشه بدبختی همه چی هم داره تحصیلات تجربه کاربلد ولی بی زبونه و ...

شوهر منم از نظر قیافه و اخلاق هیچی کم نداره حتی از نظر کارشم خوبه ولی متاسفانه از بچگی چون باباش تحقیرش کرده اعتماد بنفس خیلی کمه 

حتی عید دیدنی ک می‌رفتیم زیر نظر گرفته بودمش هر کی نگاش کنه متوجه میشه ک معذبه انگار تو جمع فامیلا از بس ک قبلاً باباش تحقیرش کرده خیلی معذب میشه 

ن متاسفانه من خودم همیشه میگفتم با یکی ازدواج کنم ک سرزبون داشته باشه ولی اینطوری شد دیگه🥺

اینها خصلت هایی نیست که تغییر کنه بهتره کنار بیایید و بهش فکر نکنید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
شوهر منم از نظر قیافه و اخلاق هیچی کم نداره حتی از نظر کارشم خوبه ولی متاسفانه از بچگی چون باباش تحق ...

لعنت به این تحقیری پدر و مادر که بلای جان امثال ما شد میتونستیم زندگیمون رو قشنگتر و بهتر بسازیم ولی نابودمون کردن