2777
2789
عنوان

یکم دردو دل کنیم

676 بازدید | 71 پست

سلام بچه ها من از شوهرم ۱۵ سال کوچیکترم یه ماهه عقد کردیم و تا عروسی که یه ماه تو خونه مادرشوهرمم چون اهل شهرستانم شوهرم اهل تهران همسرم در مورد کارای بزرگ نظرمو نمیپرسه در مورد دکور خونه و تالار و اینا و بعضی وقتا هم نظر خواهر شوهرمو میپرسه بعد تو کارای خرید عروسی هم خودش نمیخواد بیاد یا میخواد خواهرشو با من بفرسته یا منشی خودش رو چون میگه سرم شلوغه حوصله خرید اینا ندارم از این مغازه برم اون مغازه از یه طرف خونه مادرشوهرم معذبم دارم دیوونه میشم از یه طرف نمیاد با من خرید از یه طرفم کوچکترین عضو خونواده شوهرمم حتی برادر زاده هاش و خواهر زاده هاش از من بزرگن اینم بگم خیلی مهربونن باهام کاری ندارن ولی اونقدر استرس دارم سر این موضوعات ممنون میشم راهنماییم کنید.بعد اکثرا سر کاره

و اینکه تا الان معاشقه هم نداشتیم آیا طبیعیه این ؟

از صبح تا حالا سه دفعه این تاپیکو زدی

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرم کم توجهی میکنه بهت. احتمالا بخاطر اختلاف سنی هست نمیتونه درکت کنه خوب  ، کاش بیشتر شناخت پیدا میکردین از هم،بهتره حرف دلتو رو راست بهش بگی 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
برای اینکه کسی راه حل درست حسابی نمیزاره جلو پام

درمورد خط آخرت 

یعنی هیچی هیچی؟؟؟ حتی یه بوسی چیزی؟؟؟

کاربری سوممه از سال ۹۲ با نی نی سایت آشنا شدم، کاربری اولم(نیلوفرآبی) رو خودم خواستم تعلیق شه ولی کاربری دومم (کاریزما) رو به دلیل زدن حرف حق تعلیق کردن_من مبتلا به زیباترین بیماری جهان به نام سینستزیا یعنی حس آمیزی هستم، یعنی اعداد،حروف،کلمات و آدما هر کدوم رنگ و طعم و بوی خاص خودشونو دارن مثلا اسم نیلوفر برام سبز رنگ هست با صدای شرشر آب رودخونه عدد ۳ برام زرد رنگ هست و عدد ۷ سبز رنگ   ❤AMIR❤   پسر گلم زودتر به دنیا بیا و مامانی و بابایی رو حسابی خوشحال کن 😍 _ من تو این دنیا خیلی سختی کشیدم میشه برای خوشبختی و عاقبت بخیری یه صلوات بفرستید الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم £ خدایا به امید خودت£ 
طبیعی نیست دیگه عزیزم...افتادی دنبال کارا عروسی با این وضعیت الان؟؟؟

اخه خیلی اصرار میکرد زود عقد کنیم و اینکه سر کاره بعدم میاد تو خونه ساعت ۱۰ ۱۱ شب واقعا خستست یکیم میگم خونه مامانشیم شاید به خاطر اون

درمورد خط آخرت  یعنی هیچی هیچی؟؟؟ حتی یه بوسی چیزی؟؟؟

حتی بوس از وقتی که میخواد نزدیک شه نزاشتم اینجوری شد گفت شوهرتم این کارا چیه گفتم یکم فرصت بده الان عین خر پشیمونم خوب خجالت میکشیدم 

۲۵ اون ۴۰

خب عزیزم از مرد 40 ساله چه انتظاری داری؟؟ اون حق داره تو این سن واقعا حوصله خرید و اینا نیست،، البته مواردی پیدا میشن که اینجوری نباشن اما خب بنظرم رفتار این مرد طبیعیه. رفتار شما هم که 25 سالته و شوق و ذوق داری طبیعیه اما این وسط بخاطر اختلاف سن همو نمیتونید درک کنین امیدوارم با صحبت کردن با هم و سعی در فهمیدن همدیگه حالتون بهتر بشه سخته ولی غیر ممکن نیست

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
۲۵ اون ۴۰

خب عزیزم قبل ازدواج باید این اختلاف سنی رو در نظر میگرفتی . ۴۰ سال سنیه که عادیه طرف حوصله خرید اینا نداشته باشه و اون چیزایی که تو الان دوس داری اون دیگه دوس نداشته باشه و اون دوران رو گذرونده باشه 

╰•★★اَلا بِذِکرِ الله تَطمَئِنُ القُلوب★★•╯