2777
2789
عنوان

خانمها شیرازی میشه لطفابیایین

106 بازدید | 12 پست

سلام خوبین ما از تهران اومدیم شیراز برای مسافرت غذاهای بیرون بر شهرتون کدوم از لحاظ کیفیت خوبه قیمتش مناسبه رستوران ها گرونه آش وحلیم فروشی داره؟

شیراز معمولا اکثر جاهاش غذا های خوبه .ولی خب جاهای خاصهم داره توی هر منطقه غش

ما خود شیراز اومدیم کجا رو میشناسین قیمتش مناسب باشه ۴نفریم ۴روز میمونیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه شیرازم جاعه اومدین. دلم واسه تهران لک زده.  میگن تو خیابونای نزدیک بازار وکیل غذا فروشیای ...

اولین باره اومدیم شیراز ولی هتل ها پر منزل های اجاره ای فوق العاده گرون تو ورزشگاه سرپوشیده میخوابیم ولی ناهار وشام موندم دوتا بچه کوچیک دارم

اولین باره اومدیم شیراز ولی هتل ها پر منزل های اجاره ای فوق العاده گرون تو ورزشگاه سرپوشیده میخوابیم ...

واقعا چقدر اشتباه کردید. حالا بهتون خوش گذشت؟به نظرم برگردید تهران واقعا هیچ جا تهران نمیشه. از وقتی اومدم شیراز پوستم خشک شده صورتم پرر جوش شده همه چیم بهم ریخته.ولی بحث رستوران همونا که گفتم خوبه کلا شیراز غذاهاش ارزونتر از تهرانه.

آخه شیرازم جاعه اومدین. دلم واسه تهران لک زده.  میگن تو خیابونای نزدیک بازار وکیل غذا فروشیای ...

جان؟

شیراز یکی از شهرهای مهم توریستی ایران و دنیاست. هر ساله تعداد زیادی مسافر و توریست از نقاط مختلف دنیا میان و از این شهر دیدن میکنن. کلی اثر تاریخی و ملی داره که ثبت شده است. علاوه بر این عچتو این فصل آب و هوای مطبوع و فوق العاده آیی داره.

جان؟ شیراز یکی از شهرهای مهم توریستی ایران و دنیاست. هر ساله تعداد زیادی مسافر و توریست از نقاط مخت ...

عالی بود شیراز من اصلا احساس غریبی نکردم اینجا واقعا مردم خونگرم مهربون