2821
2789

من گوشوارم شکسته بود بردم طلافروشی قیمت شو ببینم چنده شاید عوض کنم یه تیکه شو گم کردم☹

یه شب تا صبح گریه کردم😭

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من گوشوارم شکسته بود بردم طلافروشی قیمت شو ببینم چنده شاید عوض کنم یه تیکه شو گم کردم☹ یه شب تا صبح ...

منم الان دارم فقط اشک میریزم

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

دیگه اتفاقیه که افتاده ....جون خودت مهمتره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

غصه نخور پیدا میشه ..

برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید:
«أصْبَحْتُ في أمانِ اللهِ. أمْسَيْتُ في جِوارِ اللهِ»

دو رکعت نماز بخوان و در هر دو رکعت بعد از حمد «یس» بخوان و بعد از آن بگو: یا هادی الضالّهِ رُدَّ عَلَیَّ ضالَّتی» ای هدایت کننده گمشدگان، گمشده ام را به من برگردان.

دو راه برای پیدا شدن

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
ن عروسی همونجا رقصیدم شالمو عوض کردم نمی‌دونم شاید اونجا افتاده

صلوات بفرس، لعنت خدا برشیطان و اعوذابالله من الشیطان رجیم اینا بگو، اصلا هر ایه ای به ذهنت میاد مثل ایت الکرسی اینا بخون، همینطور ک داری میخونی دنبالش بگرد پیدا مبشه

آره خب ولی اونم برام مهم بود الانم تو این گرونی نمیشه چیزی خرید

درسته عزیزم دیگه چکار میشه کرد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
باشه چشم حتما این کارو انجام میدم

وای من ب گره گوشه ی روسری عجیب اعتقاد بیدا کردم😂😂😂😂😂😂برام رد خور نداشته تا حالا. شاید خرافاته ولی من بهش عجیب اعتقاد دارم

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.