2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 43 پست
پاشو جا پهن کن براشون

🤦🏻‍♀️آخه عمه هام که خونشون دو سه تا کوچه اونور تره چرا باید بمونن اینجااا،اتفاقا رو تیکه گفتم میخواید پتو بیاریم بخوابید گفتن نه حالا داریم حرف می‌زنیم خواب چیه 

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
من میخواستم صبح بیدار بشم برم پارک ورزش یهو پاشدم ساعتو نگاه کردم سه عصر بود😐خودمم نمیدونم چطوری خو ...

پس فردام تا ۲،۳ خوابی🤦‍♀️😂

منم مثلا میخاستم بلن بشم درس بخونم تا ۱ خواب بودم بعدشم کلا گوشی دستم بوده تا الان🤦‍♀️😑😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه عمه هام هستن خونشونم نزدیک خونمونه😑🤦🏻‍♀️شام قرار نبود بمونن ولی شام هم درست کردیم خوردن تا یک ...

وای چقدر بی مراعاتن ،پاشو چندتا بالش و پتو بنداز وشط اتاق بگو شوهرم فردا باید بره سر کار منم چشام دیگه باز نمیمونه ، عاقا رک بگو ساعاتو ببینید وقته خوابه 😑

🤦🏻‍♀️آخه عمه هام که خونشون دو سه تا کوچه اونور تره چرا باید بمونن اینجااا،اتفاقا رو تیکه گفتم میخو ...

خب پس یه روش دیگه تو برو دراز بکش بگو ببخشید من دارم بیهوش میشم از خستگی و بخواب.یا اینکه الکی چرت بزن جلوشون

من بودم تاحالا راهیشون کرده بودم😁

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
وای چقدر بی مراعاتن ،پاشو چندتا بالش و پتو بنداز وشط اتاق بگو شوهرم فردا باید بره سر کار منم چشام دی ...

عزیزم من مجردم ازدواج نکردم خونه مامان بابام اومدن😑واقعا خیلی درکشون پایینه قرار بود ساعت هشت بیان بعد ده اومدن الآنم نمیرن🤦🏻‍♀️از وقتی هم که اومدن فقط دارن فضولی میکنن و سوال میکنن که چرا ازدواج نمیکنی چرا فلان نمیکنید و....

پس فردام تا ۲،۳ خوابی🤦‍♀️😂 منم مثلا میخاستم بلن بشم درس بخونم تا ۱ خواب بودم بعدشم کلا گوشی دستم ...

اره متاسفانه😑منم الان ک فک میکنم انگار تا الان  گوشی چسبیده به دستم.چون از برنامم عقب موندم ولش کردم کلا 

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
خب پس یه روش دیگه تو برو دراز بکش بگو ببخشید من دارم بیهوش میشم از خستگی و بخواب.یا اینکه الکی چرت ب ...

من اومدم تو اتاقم دیگه،بیچاره مامانم  و ایناهنوز نشستن ولی اینا نمیرن خونشون نمیدونم چرا اینجوری میکنن مثل اینکه می‌خوان حرص دربیارن.

عزیزم من مجردم ازدواج نکردم خونه مامان بابام اومدن😑واقعا خیلی درکشون پایینه قرار بود ساعت هشت بیان ...

توام زل بزن بهش بگو چرا نمیری گل؟  

من اومدم تو اتاقم دیگه،بیچاره مامانم  و ایناهنوز نشستن ولی اینا نمیرن خونشون نمیدونم چرا اینجور ...

ساعت چهاره😐باورم نمیشه این حد از عمه بودن

توام زل بزن بهش بگو چرا نمیری گل؟    

من دیگه خسته شدم اومدم تو اتاقم،داداشمم که نشسته بود پیششون دیگه همش رفت سر گوشیش ولی مامانم اینا هنوز نشستن و اینام نمیرن انگار شعور ندارن که ساعت ۴،بیچاره مامانم خسته شد😞